PREMI EN EL XVI CONCURS “PROJECTE EMPRESARIAL ANA M. AROCA MENGUAL” DE LA FACULTAT D’ECONOMIA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA.

Durant el matí del dijous 9 de maig, 3 projectes de l’IES FERRER I GUÀRDIA – DIVERSITOYS, NÉBULA Y MEDIRRÀNIA dels 10 equips finalistes del XVI Concurs “Projecte Empresarial Ana M. Aroca Mengual” han estat exposats en el Hall de la Facultat d’Economia de la Universitat de València. En aquesta edició han participat estudiants de Cicles Formatius i de Batxillerat procedents de centres d’Aldaia, Manises, Paterna y Valencia.

 “DIVERSITOYS”, presentat pels estudiants  Marta Serra Vicens, Victoria Greses Giménez, Éinar Soler I Soler, Eric Sales Galindo de 1r de Batxillerat de la matèria de Gestió de Projectes d’emprenedoria i dirigit per les professores Silvia Aparisi Requena i Cristina Gasó Ponce de l’IES Ferrer i Guàrdia de València, ha guanyat el Premi patrocinat per la Càtedra d’Empresa y Humanisme.

A més, “NÉBULA”, y “MEDITERRÀNIA” elaborat per estudiants també de 1r de Batxillerat de la matèria de Gestió de Projectes d’emprenedoria: Sara Aparisi, Yasmín Chetrioui, Laura Donato, Andreu Falaguera, Malú Santamaría i Guillem Pardo, Itzá Arizpe han sigut dos dels 10 finalistes que han exposat el seu stand del seu projecte d’empresa.

Més informació:

https://www.uv.es/uvweb/economia/es/noticias/entregados-premios-accesits-del-xvi-concurso-proyecto-empresarial-ana-aroca-mengual-facultat-economia-1285923370035/Novetat.html?id=1286381386284