CURSA SOLIDÀRIA PELS DRETS DE LA INFÀNCIA . Diumenge 20 de novembre de 2022.

Des de l’Ajuntament de Sagunt amb motiu del Dia Mundial de la Infància han organitzat com en anys anteriors ha organitzat una carrera solidària que tindrà lloc diumenge que ve 20 de novembre.


En la jornada tindrà lloc dues modalitats una competitiva a les 11:00 h de 5 km i una altra familiar de 2,5 km a les 12:00 h.


L’eixida-meta en tots dos casos estarà situada al carrer Cap Moraira (CEIP Vilamar i parc de “els xavals”).


El curs anterior van participar moltes famílies del CEIP Mediterráneo, aconseguint que el nostre centre obtinguera el premi al centre educatiu amb més participació. Perquè la vostra inscripció compte com a participant del nostre centre, a l’hora de fer la inscripció en l’apartat que posa nom del club heu de seleccionar “no trobe el meu club” i posar en l’espai per al nom del club el nom del nostre centre CEIP Mediterráneo.

Per a la carrera familiar, els participants poden realitzar-la caminant, amb carro de bebé, patinet, amb la seua mascota…


Des de les 10.30 fins a les 13.30 hores hauran diverses activitats d’animació com a tallers, jocs i inflables.

El lliurament de dorsals, bossa i saquet del corredor es realitzarà el dissabte 19 de novembre de 17 a 20 hores en el Casal Jove Port, i també en el mateix dia de la prova una hora abans d’iniciar la carrera.

La inscripció té un cost de 7 euros per persona (la inscripció familiar serà d’un/a adult/a i un/a xiquet/a). Tots els diners recaptats d’aquestes competicions, a excepció de les despeses de gestió aniran destinats al Projecte “GOTES” impulsat per UNICEF.

La inscripció familiar serà d’un/a adult/a i un xiquet/a.

És una bona activitat per participar tots els col·lectius de la comunitat educativa!! Ens veiem en la línia d’eixida!!

https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/vi-carrera-solidaria-por-los-derechos-de-la-infancia-25k-y-5k-2023#registrations