Admissió i matrícula

Matrícula ordinària (juny) i extraordinària (setembre)

La Resolució de 17 de maig de 2023, de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, estableix el calendari i el procés d’admissió i matrícula per al curs acadèmic 2023-2024 en les escoles oficials d’idiomes de la Comunitat Valenciana.

Per a accedir per primera vegada als ensenyaments d’idiomes és requisit tindre setze anys o complir-los l’any en què es comencen els estudis.

Poden accedir-hi per primera vegada els majors de catorze anys en l’any natural en què es matriculen per a seguir l’ensenyament d’una llengua estrangera diferent de la primera llengua estrangera que cursen en l’Educació Secundària Obligatòria.

Consulte tota la informació en el WEB oficial de Conselleria.

Pla Integral d’Aprenentatge de Llengües per al Professorat (PIALP). Convocatoria PIALP. Del 29 de maig al 2 de juny.

Accediu a tota la informació clicant en el següent enllaÇ

Si eres professor/a i vas sol·licitar ser PIALP el curs passat i et vas matricular com a tal, no necessitaràs tornar a sol·licitar-ho llevat que vulgues matricular-te d’un altre idioma.

*PIALP només aplica a (francés, anglés i valencià)

Passos a seguir per a matricular-se en Escola Oficial d’Idiomes:

*Si eres *PIALP, també has de realitzar la inscripció en el període indicat.

1. Sol·licitar admissió en Convocatòria Ordinària (del 19 de juny a les 12:00hrs fins al 3 de juliol a les 23:59hrs del 2023) en l’enllaç: telematricula.es

  • Clique en el segon apartat:“procés d’admissió´´.
  • Dirigisca’s quasi al final de la pàgina i clique en `Escoles oficials d’idiomes PRESENCIALS´.
  • Llija el manual d’instruccions. Recordeu que primer heu de crear una clau d’admissió i, posteriorment, començar el tràmit de sol.licitud.

VIDEO TUTORIAL: CREACIÓ CLAU D´ADMISSIÓ

VIDEO TUTORIAL: SOL.LICITUD

Si té algun problema tècnic, pot telefonar al telèfon que li indica en aqueixa pàgina.

 2. Consultar si he sigut admés. Rebrà un correu de Conselleria el dia 11 confirmant-li si ha sigut o no admés. Trobarà l’accés a l’enllaç de pagament de matrícula tornant a entrar en l’assistent telemàtic amb el seu usuari i contrasenya. Quan entren en la seua sol·licitud li posarà adjudicada definitiva´´. Cliqueu en el quadrat d’accions´´, imprimisquen la sol·licitud i signe-la. Clique en accions en l’opció de “ veure resultats d’adjudicació´´. Cliqueu en la franja verda i òbriguen el desplegable per a poder generar la taxa de matrícula.

AVÍS!! Ja s’ha solucionat la incidència de l’assistent telemàtic. Poden vostés entrar per a veure els resultats de la seua adjudicació i generar les seues taxes

Per a accedir a altres impresos de taxes, consulte a baix en l’apartat de DOCUMENTACIÓ.

.3. Entregar la documentació de manera presencial en la seu administrativa de l’11 de juliol fins al 28 de juliol: Passeig dels salzes Núm. 3, Sant Vicent del Raspeig.(horari de secretaria de juliol de 9.30 a 13:00hrs).

  • Si vosté no poguera vindre personalment a matricular-se, pot portar la documentació una altra persona en el seu nom aportant fotocòpia del seu DNI i amb la següent AUTORITZACIÓ firmada por usted.

CONVOCATORIA EXTRAORDINÀRIA

1. Sol·licitar admissió en Convocatòria Extraordinària. Obertura assistent telemàtic d’admissió a cursos curriculars presencials en convocatòria extraordinària (segon període d’admissió). A partir de les 12.00 hores del dia 15 de setembre de 2023 fins a les 23.59 hores del dia 20 de setembre de 2023.

2. Consultar si he sigut admés. Rebrà un correu de Conselleria confirmant-li si ha sigut o no admés.Trobarà l’accés a l’enllaç de pagament de matrícula tornant a entrar en l’assistent telemàtic amb el seu usuari i contrasenya. Quan entren en la seua sol·licitud li posarà adjudicada definitiva´´. Cliqueu en el quadrat d’accions´´, imprimisquen la sol·licitud i signe-la. Clique en accions en l’opció de “ veure resultats d’adjudicació´´. Cliqueu en la franja verda i òbriguen el desplegable per a poder generar la taxa de matrícula.

3. Entregar la documentació de manera presencial en la seu administrativa: Passeig dels salzes Núm. 3, Sant Vicent del Raspeig.(horari de secretaria de juliol de 9.30 a 13:00hrs). Del 25 al 29 de setembre (tràmit presencial)

DOCUMENTACIÓ (que ha d’aportar per a formalitzar la seua matrícula de manera presencial en la secretaria de l’escola):

Recordeu que, si es la primera vegada que estudia en escoles oficials d´idiomes ha d´aportar els pagaments de matricula, apertura d´expedient i també una fotocòpia del DNI, NIE o passapaort i una foto grandària carnet

  • Consultar quina documentació he d’aportar clicant ACÍ
  • Enllaços d’impresos de taxes en Escoles d’Idiomes Cliqueu AQUÍ
  • L’informem que l’imprés de TAXA DE MATRÍCULA el vaig poder pagar per internet. El correu que rep de confirmació de plaça de Conselleria, li ofereix l’enllaç directe al pagament d’aquesta taxa. Simplement haurà de clicar en l’opció GENERAR TAXA>ACCEPTAR>CONTINUAR I ES GENERARÀ L’IMPRÉS 0.46 perquè puga fer el tràmit d’aquest pagament en línia. No oblidar imprimir també el justificant de pagament que haurà d’entregar en secretaria quan formalitze la seua matrícula.
  • Document menors d’edat. Cliqueu AQUí
  • Document Annex IV. Problemes de salut crònica. Cliqueu AQUí
  • CARNET ESCOLAR:  No és obligatori el pagament del carnet escolar per a poder realitzar la seua matrícula.

Ordre de presentació de documentació en secretaria (convocatòria ordinària). (Horari de juliol de secretaria de 9.30 a 13:30hrs):

Per a poder oferir-los una millor atenció i servei, preguem que -encara que la secretaria vaja a estar oberta tots els dies el mes de juliol- intenten portar la documentació a l’escola seguint el següent ordre:

Alumnat PIALP d´antic i nou ingrés: 11, 12 i 13 de juliol

Alumnat que va estar matriculat en el curs 2022-23:

  • 11, 12 i 13 de juliol alumnat PIALP, alemany i valencià
  • 13 i 14 de juliol alumnat de francés i nivells C d’anglés
  • 17, 18 i 19 de juliol anglés nivells 1A2, 2A2, 1B1, 2B1, 1B2 i 2B2

ALUMNAT DE NOU INGRÉS:

  • 19, 20 i 21 alumnat d´anglés 
  • 24, 25 i 26 alumnat de francés, alemany i valencià

Ordre de presentació de documentació en secretaria (convocatòria extraordinària). (Horari de setembre de secretaria de 9.30 a 13:30hr).

Des del 25 de setembre de 2023 fins al 29 de setembre de 2023 (tràmit presencial).