Admissió i matrícula

Matrícula ordinària (juny) i extraordinària (setembre) 2024

La Resolució de 17 de maig de 2024, de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, estableix el calendari i el procés d’admissió i matrícula per al curs acadèmic 2024-2025 en les escoles oficials d’idiomes de la Comunitat Valenciana. La resolució, a més, determina els certificats de nivell de coneixement d’un idioma que habiliten per a la matriculació en les escoles oficials d’idiomes de la Comunitat Valenciana.

Per a accedir per primera vegada als ensenyaments d’idiomes és requisit tindre setze anys o complir-los l’any en què es comencen els estudis.

Poden accedir-hi per primera vegada els majors de catorze anys en l’any natural en què es matriculen per a seguir l’ensenyament d’una llengua estrangera diferent de la primera llengua estrangera que cursen en l’Educació Secundària Obligatòria.

Consulte tota la informació en el WEB oficial de Conselleria.

Pla Integral d’Aprenentatge de Llengües per al Professorat (PIALP). Convocatoria PIALP del 27 de maig fins al 31 de maig apertura de la plataforma en OVIDOC.

PIALP només aplica a (francés, anglés i valencià). Accediu a tota la informació clicant en el següent ENLLAÇ

Tot el professorat (antic i nou alumnat del programa PIALP) ha de fer una sol·licitud per a la convocatòria 2024-2025 en la plataforma OVIDOC.

L´alumnat PIALP també harà de matricular-se seguint els tres passos apuntats a continuació.

Passos a seguir per a matricular-se en Escola Oficial d’Idiomes:

*Si eres alumne PIALP, també hauràs de completar els següents tràmits:

1. Sol·licitar admissió en Convocatòria Ordinària (del 17 de juny a les 12:00hrs fins al 2 de juliol a les 23:59hrs del 2023) en l’enllaç: ADMINOVA

  • Clique en el segon apartat:“procés d’admissió´´.

 2. Consultar si he sigut admés. Llistes definitives el 10 de juliol. Per a consultar si ha sigut admés, pot entrar en la pàgina de SECRETARÍA DIGITAL on va realitzar la seua sol·licitud, posar el seu DNI i contrasenya que va crear quan va crear la sol·licitud i, a partir d’ací seguir els tràmits que s’expliquen en el manual del procés d’admissió explicats a partir de la pàgina 18 del manual. Recorde que l’alumnat de nova admissió ha de realitzar a més del pagament de matrícula, el pagament d’obertura d’expedient MANUAL DE PROCÉS D´ADMISSIÓ

.3. Formalitzar matricula del 11 al 30 de juliol.

–De manera presencial del 10 fins al 29 de juliol presentant la documentació en la seu. Passeig dels salzes Núm. 3, Sant Vicent del Raspeig. (Secretaria oberta 9.30 a 13:30hrs).

Se li entregarà un document justificant que confirmarà la seua formalització de matrícula.

Si vosté no poguera vindre personalment a matricular-se, pot portar la documentació una altra persona en el seu nom aportant fotocòpia del seu DNI i document d’autorització firmat per vosté.

CONVOCATORIA EXTRAORDINÀRIA (SETEMBRE)

1. Sol·licitar admissió en Convocatòria Extraordinària. Obertura assistent telemàtic d’admissió a cursos curriculars presencials en convocatòria extraordinària (segon període d’admissió). A partir de les 12.00 hores del dia 13 de setembre de 2023 fins a les 23.59 hores del dia 17 de setembre de 2024.

2. Consultar si he sigut admés. Consulteu les llistes publicades en la pàgina ADMINOVA

3. Entregar la documentació de manera presencial en la seu administrativa del 20 al 29 de setembre de manera presencial: Paseo de los sauces Núm. 3, Sant Vicent del Raspeig.(horari de secretaria, de 9.30 a 13:00hrs).

DOCUMENTACIÓ QUE HEM D´APORTAR PER A FORMALITZAR LA MATRÍCULA

  1. Si va estudiar el curs 2023-24 amb nosaltres: sol.licitud y justificant de pagament de taxes de matrícula ( el carnetno és obligatori)
  2. Alumnat PIALP:
    • Fotocopia DNI /NIE /Passaport
    • Requisit d’accés (títols, certificats o notes que acrediten el nivell inferior) només per a accedir a un nivell superior a 1A2
    • Certificat PIALP o captura de pantalla de la llista d’admesos en el programa.
  3. NOU INGRÉS:
    • Fotocopia DNI /NIE
    • Requisit d’accés (títols, certificats, captura de pantalla de test de classificació o notes que acrediten el nivell inferior) només per a accedir a un nivell superior a 1A2
    • Taxa i justificant de pagament d’obertura d’expediente ( si mai ha sigut alumne/a de cap EOI o si mai t’has presentat a un examen de certificació por lliure)
    • Taxa i justificant de pagament de matricula del curs
    • Justificant de bonificació / exempció (família nombrosa/ monoparental/ discapacitat) si li ho case.
    • Autorització pares/tutores si l’alumne/a se menor d’edat
    • -ecordeu que, si es la primera vegada que estudia en escoles oficials d´idiomes ha d´aportar els pagaments de matricula, apertura d´expedient i també una fotocòpia del DNI, NIE o passaport i una foto grandària carnet

DOCUMENTS I ENLLAÇOS

  • Enllaços d’impresos de taxes en Escoles d’Idiomes Cliqueu AQUÍ
  • Document menors d’edat. Cliqueu AQUí
  • Document Annex IV. Problemes de salut crònica. Cliqueu AQUí
  • CARNET ESCOLAR:  No és obligatori el pagament del carnet escolar per a poder realitzar la seua matrícula.

Ordre de presentació de documentació en secretaria (convocatòria ordinària). (Horari de juliol i setembre de secretaria de 9.30 a 13:30hrs):

Per a poder oferir-los una millor atenció i servei, preguem que -encara que la secretaria estiga oberta tots els dies el mes de juliol- intenten portar la documentació a l’escola seguint el següent ordre ver evitar llargues cues a l´entrada de l´escola:

Alumnat PIALP d´antic i nou ingrés: 11, 12 i 15 de juliol

Alumnat que va estar matriculat en el curs 2023-24:

  • 11, 12 i 15 de juliol alumnat PIALP, alemany i valencià
  • 15 i 16 de juliol alumnat de francés i nivells C d’anglés
  • 17, 18 i 19 de juliol anglés nivells 1A2, 2A2, 1B1, 2B1, 1B2 i 2B2

ALUMNAT DE NOU INGRÉS:

  • 19, 22 i 23 alumnat d´anglés 
  • 24, 25 i 26 alumnat de francés, alemany i valencià

Ordre de presentació de documentació en secretaria (convocatòria extraordinària). (Horari de setembre de secretaria de 9.30 a 13:30hr).

Des del 20 de setembre de 2023 fins al 29 de setembre de 2024 (tràmit presencial).