SORTIDA A LA NATURA DE L’ALUMNAT DE 1r D’ESO

Durant les últimes setmanes l’alumnat de 1º d’ESO ha realitzat 2 sortides a la natura per ampliar alguns aspectes i sabers de les matèries d’Educació Física i Biologia. Així doncs, el passat dilluns 23 d’octubre van visitar el parc d’aventures Vitalparcentre, situat en la localitat de Parcent. Durant aquesta diada, l’alumnat va poder realitzar activitats tan diverses com la tirolina o el tir amb arc.

Per una altra banda, el dia 2 de novembre, es va realitzar una sortida de senderisme a la Font de la Mata, amb l’objectiu que l’alumnat poguera gaudir practicant esport al mateix temps que ampliaven els seus coneixements sobre els indrets, la flora i la fauna local.

Documents

Llistat dels documents més relevants del centre.

Documents

PEC
RRI

Intercanvi Països Baixos

Els alumnes de 2n de Batxillerat han participat en un intercanvi amb el centre Ulenhof College de la localitat neerlandesa de Doetinchem. Al llarg de la setmana han intercanviat experiències amb alumnat italià i neerlandés participant en la International Exchange Week. Amb visites a les localitats d’Arnhem i Amsterdam, han pogut conéixer de primera mà les costums i hàbits dels seus companys d’intercanvi i a més han pogut posar en pràctica els seus coneixements de llengua anglesa, ja que és la llengua vehicular d’aquest projecte.

Una experiència inoblidable que de ben segur els i les nostres alumnes no oblidaran.