Revista febrer 2023

L’11 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. Amb aquest motiu els alumnes de l’assignatura optativa Competència Comunicativa en Inglés de 4t de l’ESO han preparat una nova edició de la revista amb dones científiques. La portada ha sigut dissenyada per una de les alumnes i entre les entrevistes destaquem l’entrevista a Esther Sendra Nadal, catedràtica de la UMH i secretaria del Dpto. de Tecnologia Agroalimentària. A més apareixen entrevistes recollides a diverses professores del centre donant la seua opinió sobre el paper de la dona en la ciència. Incloem també una entrevista a Raquel López, alumna d’aquest centre, que encara que no com a dona científica, apareix com a guanyadora del Premi Fortius a millor esportista base femenina.

https://www.canva.com/design/dafx59dbf2w/qdpe1ct2niuztkn0ujxyfw/edit?utm_content=dafx59dbf2w&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton