Instal·lacions

BIBLIOTECA

Benvinguts a la biblioteca del nostre col·legi, un espai on la màgia dels llibres i el coneixement s’entrellacen per a enriquir la ment dels nostres estudiants. Comptem amb una àmplia varietat de llibres que abasten des de contes per als més xicotets fins a obres literàries i recursos educatius per a totes les edats. La nostra biblioteca és un espai tranquil i acollidor on els estudiants poden estudiar, investigar o simplement submergir-se en la lectura.

A més dels llibres, també oferim accés a recursos digitals i activitats culturals, com a contacontes, clubs de lectura i esdeveniments temàtics. La nostra biblioteca és un centre d’inspiració i un lloc on la imaginació floreix.

AULA DE MÚSICA

Us presentem la nostra aula de música. Ací, els sons cobren vida i la creativitat es deslliga. Equipada amb una varietat d’instruments musicals, des de pianos i guitarres fins a tambors i flautes, esta aula és un lloc on els alumnes poden explorar, aprendre i expressar-se a través de la música. El nostre objectiu és cultivar talents musicals i proporcionar una educació integral en l’àmbit musical.

GIMNÀS

Ací el gimnàs del nostre col·legi, un espai versàtil on l’activitat física i la creativitat s’uneixen! Este ampli gimnàs no sols és el lloc on els nostres estudiants poden participar en activitats esportives i promoure un estil de vida actiu i saludable, sinó també un espai on les arts escèniques cobren vida. Amb un escenari inclòs, este gimnàs es converteix en el lloc perfecte per a l’exploració teatral, on es desenvolupa el projecte “L’escola fa teatre” del centre. Ací, els nostres alumnes poden desenvolupar les seues habilitats físiques a través de l’esport, així com la seua expressió artística i talent en el teatre.

PATI

Toca ensenyar-vos el nostre pati, un espai vibrant i divers que atén les necessitats de totes les edats! Hem dissenyat este pati amb l’objectiu de proporcionar un entorn segur i enriquidor per al joc i l’aprenentatge a l’aire lliure. Està dividit en tres zones específiques:

  1. Zona de Primària: Ací, els alumnes de primària poden gaudir d’àrees de joc adequades per a la seua edat, que inclouen jocs d’esbarjo, pistes esportives i espais per a socialitzar. És un lloc on poden alliberar energia, desenvolupar habilitats socials i participar en activitats físiques. A més., compta també amb dos vestuaris per a la zona de neteja personal, fomentant hàbits d’higiene després de l’activitat física.
  2. Zona d’Infantil: Dissenyada pensant en els més xicotets, esta àrea està plena de colors i elements lúdics. Els xiquets d’educació infantil trobaran espais de joc segurs, àrees per a gatejar, jocs didàctics i tot el necessari per al seu desenvolupament primerenc.
  3. Zona de Dos Anys: Per als més xicotets, hem creat un espai acollidor i segur que estimula la seua curiositat i creativitat. Ací poden explorar, aprendre a compartir i gaudir d’activitats dissenyades específicament per a la seua edat.

A més, no podem oblidar esmentar el nostre xicotet hort escolar, que enriqueix l’experiència a l’aire lliure dels nostres estudiants. En este espai, els alumnes tenen l’oportunitat d’aprendre sobre la naturalesa, cultivar plantes i comprendre la importància de la sostenibilitat. L’hort és una aula a l’aire lliure on la ciència es combina amb la diversió.

En altres paraules, el nostre pati és un lloc divers per a créixer, jugar i aprendre, fomentant la interacció, l’exploració i l’estima per la naturalesa. Benvinguts a este bonic racó !

ESPAIS TIC

Benvinguts als espais TIC del centre. El nostre centre, CDC des de setembre de 2022, està evolucionant molt quant a les noves tecnologies, mitjançant diversos espais que promouen l’ús crític d’estes. Podem destacar:

Aula d’informàtica. Este espai tecnològic oferix al nostre alumnat un entorn enriquidor per a l’aprenentatge digital. Equipat amb un total de 30 ordinadors d’escriptori. Esta aula és un centre d’innovació on els alumnes tenen l’oportunitat d’explorar mitjançant la seua identitat digital de manera interactiva i educativa, adquirir habilitats tecnològiques fonamentals i accedir a recursos en línia que complementen la seua educació, preparant-los per a un futur cada vegada més orientat a la tecnologia.

Aules d’informàtica portàtils. El centre disposa de 135 tauletes operatives distribuïdes en 6 carros portàtils repartits per cadascun dels nivells d’Educació Primària, oferint l’oportunitat a cada aula de tindre un fàcil accés a les mateixes per a emprar-les de manera significativa a l’aula, aproximant a l’alumnat al seu ús funcional i servint com una mesura de resposta educativa per a la inclusió i equitat.

Aula d’audiovisuals. Este curs hem incorporat al centre el disseny d’una nova aula del futur. En ella, disposem de dos espais, una zona per a realitzar programes de ràdio totalment equipada i un espai amb una paret verda croma i un trípode per a la gravació i edició de material audiovisual.

AULA DE PT I AL

Un altre racó molt especial del col·legi és l’aula de Pedagogia Terapèutica i Audició i Llenguatge, un espai on les diferències es converteixen en oportunitats i on l’educació s’adapta a les necessitats individuals de cada estudiant. En este aula, creiem fermament que la diversitat enriqueix la nostra comunitat educativa i que tots mereixen una educació de qualitat i personalitzada.

El nostre equip d’orientació educativa està molt coordinat i compromés per a eliminar les barreres que puguen limitar l’aprenentatge i la participació dels nostres estudiants. Ací, cada xiquet és únic, i dissenyem programes educatius a mesura que s’ajusten a les seues necessitats específiques, ja siga en l’àmbit de la pedagogia terapèutica o en el desenvolupament del llenguatge i la comunicació. Amb recursos especialitzats, la nostra missió és convertir les barreres en fortaleses i fomentar una educació que empodera, inspira i permet a cada estudiant aconseguir el seu màxim potencial.

MENJADOR

Ací us presentem el menjador de l’escola, un espai que ofereix diàriament una alimentació saludable, equilibrada i de qualitat per al nostre alumnat. Amb un aforament per a 100 estudiants, treballem en estreta col·laboració amb experts en nutrició per a oferir menús que promoguen hàbits alimentosos saludables i ajuden en el creixement i desenvolupament dels nostres estudiants.

A més, som conscients de les al·lèrgies alimentàries i estem compromesos a proporcionar menjars segurs per a tots. El nostre personal està altament capacitat per a abordar les necessitats dietètiques específiques de cada estudiant, garantint la seguretat i el benestar de tots.

Però el nostre menjador és més que simplement un lloc per a menjar. També organitzem activitats temàtiques i tallers d’activitats complementàries que enriqueixen l’experiència dels nostres alumnes. Des d’activitats educatives relacionades amb l’alimentació i la nutrició fins a tallers creatius i lúdics, el nostre menjador és un espai on la diversió i l’aprenentatge van de bracet.