L’activitat Merca Esmorzars, forma part del projecte Salvem el Mercat. Aquesta activitat és internivell i intermodular. Es tracta d’una activitat en la qual el nostre alumnat de 2° FPB i 2° GM han interactuat durant 4 dies.
El 17 de gener, Sheyla Llop, nutricionista de la localitat d’Almassora, va fer una formació al alumnat sobre l’elaboració de dos menús diferents d’esmorzars saludables, seguint protocols d’higiene alimentària i profunditzant en les propietats dels components a nivell nutricional.
Els dies 18, 19 i 20:
D’una banda, 2°FPB va treballar en les seues softskills a través de les proves per equips tipo “MásterChef”. En elles van practicar habilitats clau com l’actitud proactiva, el treball en equip, el lideratge i la seqüenciació de tasques.
A més, van elaborar la cartelleria del esdeveniment a través d’un concurs intern i van aprendre a calcular costos i beneficis, la qual cosa els permetrà prendre millors decisions en els seus futurs projectes.
D’altra banda, l’alumnat de 2° GM es va encarregar de crear contingut atractiu per a xarxes socials, aplicant tot l’aprés en el seu mòdul de Comerç Electrònic. Ací tenim alguns enllaços a aquest contingut:
https://www.instagram.com/reel/DDxPbZjI2gZ/?igsh=MTRicnVyMm1lNDY1cA==
https://www.instagram.com/reel/DDxFf0PIQCO/?igsh=NWthbDloNW9pbzl0

