Educació Secundària
Etapa que escolaritza a alumnes/as de 12 a 16 anys. L'objectiu principal de l'etapa és el desenvolupament de l'autonomia personal i de la llar, l'àrea d'habiliadades socials i el treball d'aprenentatges funcionals.

Aules 1-7

Tutories

Aula 1 Mayte Fabra

Aula 2 Carmen Ortega

Aula 3 Sandra M.H

Aula 4 FºJavier López-Tello

Aula 5 África

Aula 6 Ana S

Aula 7 Sandra M.S

Educadores
Suport

L’ELF TRAVIS HA VISITAT SECUNDÀRIA 7

Per SANDRA, MARTINEZ SERRANO | 20 de desembre de 2024

Aquest mes de desembre hem rebut la visita de l’Elf Travis, el qual ha vingut des del pol nord, i s’ha quedat tot el mes en classe. Cada dia ens ha sorprés amb una nova malifeta, missió especial i missatges que ens han ajudat a treballar la lectoescriptura. Us deixem una recopilació de les diferents … Llegir més

FABULÓS DIA DE CIRC

Per FRANCISCO JAVIER, LOPEZ-TELLO GUTIERREZ | 19 de desembre de 2024

Un any més, Secundària A hem acudit a la sessió matinal del circ Alaska, amb ambientació de la Bella i la Béstia. Hem fet ús del transporte públic per a arribar i una vegada allà, hem passat per torns i ens hem acomodat als nostres seients. Durant l’espectacle hem gaudit de les cançons, balls i … Llegir més

LECTOESCRIPTURA MANIPULATIVA

Per FRANCISCO JAVIER, LOPEZ-TELLO GUTIERREZ | 3 de desembre de 2024

A Secundària 4 ens divertix molt treballar manipulant les lletres. Qui ha dit que només podem treballar-les amb paper i llapis? Amb aquestes activitats ens resulta més fàcil aprendre les vocals i les consonants. Així pasem bones estones mentres juguem a reconéixer sons, a associar-los con la seua grafia i a compondre síl·labes o paraules … Llegir més

TIRAMISÚ EN SECUNDÀRIA 6

Per FRANCISCO JAVIER, LOPEZ-TELLO GUTIERREZ | 14 de novembre de 2024

A Secundària 6 hem estat treballant alguns països d’Europa en el projecte de ciències de “La volta al món”. Així, al taller de cuina, hem elaborat la recepta del tiramisú, un dolç típic d’Itàlia. La recepta consistix a anar posant capes de bescuit junt amb una crema feta de formatge, nata i sucre. L’alumnat ha … Llegir més

SECUNDÀRIA A, PREPARA UNS DELICIOSOS I SALUDABLES DÒNUTS DE CARABASSA!

Per AFRICA, GOMEZ CASADO | 24 d'octubre de 2024

Benvinguts a la temporada tardorenca en el nostre centre! Aquesta setmana, els alumnes de secundària A s’han unit per a crear una recepta que celebra un dels millors ingredients d’aquesta estació: la carabassa. Amb molt entusiasme, els nostres estudiants han treballat junts per a donar vida a un deliciós i saludable dònut de carabassa amb … Llegir més

FELIÇ SANT DONIS!

Per FRANCISCO JAVIER, LOPEZ-TELLO GUTIERREZ | 14 d'octubre de 2024

El 9 d’octubre es celebra el dia dels enamorats valencians i el dia de Sant Donis. És tradicional que es prepare la “mocaorà”, unes frutitas fetes de massapans embolicades amb un mocador.  A l’aula de secundaria 6 hem preparat aquestos dolços tan xulos. Ho hem passat genial! 

SECUNDARIA 5 ES POSA MANS A LA MASSA

Per AFRICA, GOMEZ CASADO | 4 d'octubre de 2024

La classe de Secundària 5 es posa mans a la massa! El pròxim 9 d’octubre, dia de Sant Donís, és el dia dels enamorats de tots els valencians i valencianes, i per això, els nostres alumnes de Secundària 5 han inaugurat l’aula llar aquest curs d’una manera deliciosa i molt dolça: preparant pastissos de massapà … Llegir més

SOM NATURA

Per FRANCISCO JAVIER, LOPEZ-TELLO GUTIERREZ | 1 d'octubre de 2024

En Secundària 1 comencem fort… Després de la nostra Súper Benvinguda, ens posem les piles! Treballem, explorem, compartim, juguem i nos ajudem. Entrem a la tardor , toca experimentar i aguditzar els nostres 5 sentits per a no perdre res del que ens envolta. Som natura!

COMENCEM HORARI COMPLET

Per FRANCISCO JAVIER, LOPEZ-TELLO GUTIERREZ | 30 de setembre de 2024

Hola famílies! Demà comencem el nou horari de jornada completa, que mantindrem fins al 31 de maig. Professionals i alumnes estem molt contents amb les primeres setmanes de cole, així que aprofitem l’ocasió per a compartir una xicoteta mostra d’algunes rutines i activitats que ja estem gaudint. Rebeu un fort abraç!

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies