CAMINADA PER LA RAMBLETA

Hola a tots i a totes!

Hui volem compartir una experiència meravellosa que vam tindre en la nostra etapa de primària durant el dia d’ahir: realitzem una eixida per l’entorn al Parc de la Rambleta, un lloc increïblement bonic que es troba molt prop del nostre col·le. Vam poder gaudir de diverses activitats.


Res més arribar, podem observar la bellesa natural que caracteritza a aquest parc. L’ambient tranquil i seré ens va transportar a un món allunyat de la bullícia de la ciutat, però sense deixar la mateixa. L’aire fresc i l’aroma de la naturalesa van despertar els nostres sentits i ens van omplir d’energia.

Una de les activitats més emocionants que realitzem va ser una caminada per les senderes del parc.

A més de la caminada, també vam fer jocs a l’aire lliure. El parc compta amb àmplies zones verdes on vam poder córrer, saltar i jugar alegrement. Els espais oberts ens van permetre alliberar la nostra energia i gaudir de la companyia dels nostres amics i amigues.

En resum, la nostra eixida a l’entorn al Parc de la Rambleta va ser una experiència molt divertida. Des de la connexió amb la naturalesa fins a l’exercici a l’aire lliure i la diversió amb els nostres compis, aquesta eixida ens va ensenyar la importància de cuidar i valorar el nostre entorn.


Fins a la pròxima aventura!