ALGUNA VEGADA HAS TINGUT UNA ESTRELA A LES MANS?

Amb motiu de l’activitat que es realitzarà en el col·le amb el planetari, aquesta setmana ens hem convertit en caçadors d’estreles.
Es tracta d’una aventura màgica en la qual els nostres valents xiquets i xiquetes s’han embarcat en la cerca d’estreles amagades entre els núvols. Ens hem endinsat en el meravellós món de les estreles!!


El nostre objectiu era fomentar la curiositat científica i la passió per l’astronomia en els nostres xicotets exploradors. Per a això, organitzem una *actiuvidad especial en el qual tots han pogut gaudir d’una «nit estrelada» a plena llum del dia plena de diversió i aprenentatge.


Col·loquem llums brillants simulant estreles amagades baix núvols de paper en una aula amb llum blava. La missió dels nostres xicotets astrònoms era trobar eixes llums i descobrir els secrets ocults després d’elles!


Després d’una intensa i emocionant cerca, trobem cadascuna de les estreles. Estem segurs que aquesta activitat ha deixat una petjada brillant en els seus cors i els ha obert les portes a un món ple de possibilitats infinites.


Fins a la pròxima aventura!