Continuem aprenent amb dansa-moviment teatre…

La setmana passada, vam tindre doble sessió de Resistències Artístiques amb Julia (de la companyia Dunatacà). Recordàrem les composicions instantànies, els paisatges i els motius però, aquesta vegada, amb la utilització de teles… Ens encanten!

A més, aprofundírem en la tècnica del Katsugen. Aquesta tècnica consisteix a deixar que el cos es moga espontàniament sobre l’eix de la columna vertebral, uns 15 o 20 minuts com a mínim. Darrere de la persona que realitza el moviment, hi ha una altra persona que posa les seues mans sobre l’esquena d’aquest/a, exercint pressions i contacte segons el moviment que va realitzant. Ens ha encantat descobrir el Katsugen, es crea un moment molt bonic entre totes dues persones, que ens permet connectar amb el nostre cos i deixar-nos fluir.

Gràcies per tot el que ens ensenyeu: Julia, Mónica i Andrea.

A què sap la lluna?

Durant aquests mesos hem gaudit de la lectura del conte “A què sap la lluna?”. Amb ell hem aprés la importància d’ajudar als nostres amics. Ens hem divertit provant els sabors de la lluna del conte i disfressant-nos dels animals.

Lluna de farina

Compte amb la taula de llum

A què els sap la lluna?

Mural dels animals del conte

Documentació matricula 2024-25

Descarregar i omplir , adjuntar amb la documentació d'admissió

Documents necessaris
  • Certificat de baixa del centre on cursa estudis l'alumne/a (excepte alumnes de primera matricula).
  • Resolució d'escolarització.
  • Fotocòpia deslliure de família, o en defecte d'això certificació d'inscripció de naixement emés per Registre Civil.
  • Fotocòpia D.N.I dels pares i alumne/a si la té.
  • Fotocopia targeta S.I.P. de l'alumne.
  • Una foto grandària carnet de l'alumne/a.
  • Fotocòpia del certificat de discapacitat.
  • Fotocòpia de la dependència, en el cas de tindre-la tramitada i reconeguda.
  • Fotocòpia d'informes psicològics i metges que puguen ser d'interés.
  • En cas de tractar-se d'un alumne/al fet que no correspon a la zona d'influència del centre, ha de signar l'acta d'audiència.

En cas de separació, divorci o ruptura de parella i quan el pare i la mare compartisquen la pàtria potestat, han de signar tots dos en el full de sol·licitud.

Si no es comparteix la pàtria potestat cal presentar la corresponent resolució judicial que indica que s'ha limitat la pàtria potestat del pare o mare

Primer podcast de la ràdio a l’IES

El passat dimarts, 28 de març, vam tindre la nostra primera sessió de gravació a la ràdio de l’insti. El programa on col·laborem es diu “Trau la LLengua” i, un dels seus objectius, és l’adqusició de major fluïdesa oral amb el valencià. Va ser el nostre primer contacte real amb la sala, els micròfons, els cascos i la realització del nostre podcast. Ens vam adonar de la importància tan gran de la coordinació entre nosaltres, així com de parlar més lenta i clarament de l’habitual. Va ser una experiència meravellosa i, això, gràcies a Elena; que sempre ens ho explica tot amb molta calma i ens dona ànims si ens posem una mica nerviosos/es abans de gravar. Us deixem amb la nostra secció, esperem que vos agrade. Fins al pròxim podcast!

Servei en el Slow Bar

Cada dijous d’aquest segon trimestre la nostra aula es converteix en cafeteria per tal que l’alumnat de restauració puguen posar en pràctica els coneixements adquirits en classe. Però el servei és només el final d’un procés de treball que comença el dimarts, quan comprem els aliments per a cuinar. Els dimecres fem el pa casolà de les torrades i preparem sempre també alguna altra elaboració, com rosquilletes de pipes, coques de pisto, dònuts o fins i tot Mona de Pasqua, ara que s’acosten aquestes dates assenyalades. Les hores prèvies al servei del dijous són les de majors nervis, ja que en poc de temps hem de preparar les taules, repassar gots i coberts i fins i tot, triar la música que amenitzarà l’esmorzar dels deu professionals del centre que vagen a gaudir eixe dia del resultat del nostre treball. La veritat és que els nervis del principi sempre són una alegria al final. Vos deixem ací algunes imatges del procés.