Últim programa de ràdio del curs…

El passat dijous 25 de maig, l’Aula Oberta va gravar el seu últim programa de ràdio del curs a l’IES Joanot Martorell. Entre totes i tots, decidirem que volíem parlar sobre la música, ja que creiem que era un tema que interessaria als oients de l’insti. Vam voler centrar-nos en un aspecte que considerem molt rellevant: el missatge que es transmet en algunes lletres de les cançons que escoltem. Després d’analitzar en classe que, en quasi tots els gèneres de música hi ha missatges masclistes, que parlen sobre relacions tòxiques i poc respectuosos, hem volgut traslladar la nostra reflexió en el programa i, el que més ens agrada, donar opcions respectuoses i animoses perquè el missatge que ens quede en escoltar cançons, siga saludable.

Aprofitem per compartir-vos un vídeo que hem gravat del nostre últim enregistrament, perquè vegeu tot el procés i pugueu veure part del que vivim al taller. Evidentment, tot això no seria possible sense les indicacions i la paciència d’Elena, la nostra professora de l’IES.

Us adjuntem l’àudio de la nostra col·laboració en el programa de ràdio “Trau la Llengua” i us animem a escoltar-lo perquè pugueu saber quines són les nostres opinions, així com les nostres propostes…

Quines ganes de seguir amb el taller de ràdio el curs que ve! Fins la pròxima!