ENTREVISTEM A GEMMA LÓPEZ, ESCRIPTORA I MESTRA DEL NOSTRE COL·LE.

El dimarts passat, 23 d’abril, aprofitant la setmana cultural i del llibre, TVA, Aula Oberta i el PFQB de Restauració i Bar, realitzarem entrevistes a Gemma López: mestra de l’etapa de Secundària del nostre col·le i, a més, escriptora. Gemma ha publicat un llibre anomenat “El cosmos de Aura”. En ell, ens introduïx en el món d’Aura, explicant-nos el pas de la seua vida des de tres etapes i visions diferents: la xiqueta, l’adolescent i la xica. La història, està basada en experiències personals, però també té una gran part d’invenció i fantasia.

Un dels temes principals del llibre és la mort i el seu pertinent dol. Per les nostres característiques personals, a les nostres aules hem reflexionat molt sobre aquest tema. Per això, es va crear un ambient de confiança i afecte des del primer moment. Empatitzarem molt amb Gemma i ens va encantar poder parlar amb ella de temes que tractem habitualment, com ara la persecució dels nostres somnis, les relacions socio-afectives, les emocions, les xarxes socials o la transició de la infantessa a les diferents etapes vitals.

Moltes gràcies Gemma! Per la vesprada que vam gaudir plena de naturalitat, intimitat i afecte. Et desitgem el millor en la teua faceta com a escriptora.