La gastronomia arriba al Pou

Dins de la setmana cultura, els cursos de 2r i 4t, han fet un taller de preparació d’aladroc en vinagre. Han après a desbudellar i preparar els aladrocs amb Juan Salvador Gayà.
En acabar, han fet també un taller de saladures, amb Francesc Llorca, on han aprés la tècnica tradicional de saladura i moltes curiositats sobre ella. També vocabulari específic.
I per acabar, han tastat els aladrocs, la sardina de casco i la moixama, amb oli d’oliva i pa.
Boníssim i beníssim!

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies