Incorporació del plugin Generateblocks a PortalEdu

GenerateBlocks és un conjunt de blocs per a WordPress dissenyat per a facilitar la creació i personalització de dissenys en pàgines i entrades del lloc. Els blocs són els components bàsics que s’utilitzen en l’editor de blocs de WordPress (Gutenberg), que reemplaça a l’antic editor clàssic.

GenerateBlocks proporciona blocs addicionals que poden ser utilitzats per a construir i dissenyar pàgines de manera més flexible. Algunes de les característiques comunes dels blocs de GenerateBlocks inclouen:

  1. Disseny Responsiu: Els blocs estan dissenyats per a adaptar-se a diferents grandàries de pantalla i dispositius.
  2. Personalització Avançada: Permeten una àmplia gamma d’opcions de personalització per a controlar l’aparença i el disseny dels elements en la pàgina.
  3. Rendiment Optimitzat: S’enfoca en l’eficiència i el rendiment per a assegurar que les pàgines carreguen ràpidament.

Tipus de blocs:

En esta actualització s’ha afegit quatre tipus de blocs. Està previst anar afegint nous tipus de blocs en futurs desplegaments:

  • Contenidor: El bloc Contenidor té com a objectiu principal agrupar i contindre altres blocs. Proporciona un contenidor visual i estructural que permet organitzar i personalitzar la presentació dels elements dins d’aquest.
  • Reixeta: El bloc Grid està dissenyat per a permetre als usuaris crear i personalitzar sistemes de quadrícula flexibles en les seues pàgines. Proporciona una estructura organitzada i versàtil per a col·locar i alinear altres blocs de manera precisa.
  • Capçalera: El bloc Headline s’utilitza per a inserir i personalitzar títols o encapçalats en una pàgina o entrada. Oferix opcions avançades de disseny per a ressaltar visualment el text del titular.
  • Botó: El bloc Button proporciona opcions avançades de disseny a l’hora d’inserir i personalitzar botons en una pàgina o entrada.

Els blocs accessibles des del cercador de l’editor estàndard prement sobre “Veus a tots

Una vegada desplegats tots els blocs de Gutenberg, sota l’epígraf GENERATEBLOCKS estaran disponibles els nous blocs