EMPRENEM JUNTS

Visita a la EDAR El Saler

L’alumnat de 2n FPB, tant de Serveis Administratius com d’Electricitat i Electrònica, ha participat en una visita a la Estació Depuradora d’Aigues Residuals de El Saler. En aquesta visita varen comprovar la importància del tractament de les aigües residuals, especialment en un entorn protegit i tan important medioambientalment com és l’Albufera de València.

Aquesta visita té lloc després d’haver treballat a classe continguts sobre contaminació i desenvolupament sostenible. La visita va ser molt agradable, amb un molt bon dia que ens va permetre acabar la jornada amb un passeig per la devesa de El Saler fins la platja.

Halloween arriba al centre de la mà de FPB Serv. Administratius

L’alumnat de 2n FPB Sev. Admin. del centre està organitzant l’esdeveniment de Halloween al IES. S’ha decorat el hall principal i s’ha organitzat un concurs de decoració de portes. Periòdicament es llancen missatges per megafonia recordant l’esdeveniment i que tot aquell que vulga colaborar pot dur material de decoració de Halloween a la sala de professors on hi ha una caixa per depositar-ho.

El centre comença a donar por!

Decoració de Nadal 2022_23

El Nadal ha arribat al IES LAURONA i els alumnes de 2n FPB de Serveis Administratius, a través de l’empresa de gestió d’esdeveniments Basics Events, han decorat el hall del nostre centre amb motius nadalencs. Tenim també un photocall per fer fer-se fotos divertides i l’exposició de les targetes de Nadal del concurs organitzat amb el departament de Plàstica.

De part de tot l’equip educatiu de 2n FPB, i des del projecte Emprenem Junts (PIIE) disfruteu dels Nadals i tingueu una meravellosa entrada d’any.