Manchester * is blue *

Els grans europeus tornen a guanyar una altra vegada. Destaquen el City i el Bayern. 

En la Premier League el gran Manchester City va arrasar amb un molt bo United. Halland i Foden van marcar un hat-trick cadascun. Per altra banda, l’Arsenal va guanyar un molt interessant partit amb el Tottenham en un Gabriel Jesús que torna a marcar. Per altra banda el Liverpool va punxar amb un sòlid Brighton . 

En la Bundesliga el Bayern arrasa al Leverkusen per un 4-0 amb un Musiala que està en un nivell impressionant . El Dortmund perd un partit molt interessant amb el Colònia . D’altra banda, el Leipzig arrasa amb els doblets de Nkunku i Werner. 

En la Serie A, la Juve arrasa amb un 3-0 al Bolonia, en el qual Vlahovic torna a marcar. Un partit molt interessant entre el Empoli i el Milan en el qual Leao i Ballo Touré salven els 3 punts. La Roma de Mourinho guanya a l’Inter en una gran actuació de Dybala i el Napoli assegura el lideratge amb un 3-1. 

En la Ligue 1 el PSG va guanyar a un sòlid Niza amb un gol de Messi i Mbappé salvant el partit en el minut 83. 

Per últim, en la Liga Santander el Madrid perd el primer lloc amb un empat en un gran Osasuna. Per altra banda, el Barça rescata els 3 punts amb un gran gol de Lewandowski. L’Atleti guanya al Sevilla 2-0 amb un gran gol de Morata de vaselina a Bono. La real i el Girona van donar un gran espectacle en el qual la Real va guanyar 3-5 amb un hat-trick de Sorloth.