Història de Neymar

En aquest article anem a parlar sobre el gran jugador de futbol Neymar Jr.

El seu nom complet és Neymar da Silva Santos Júnior va nàixer en un barri de Sao Paulo el 5 de febrer de 1992.

Neymar va començar jugant en les categories inferiors de l’equip Santos. Una vegada complir els 17 anys va debutar com a professional. Va ajudar l’equip a guanyant dos títols consecutius del Campionat Paulista, una Copa de Brasil i la Copa “Libertadores” de 2011.

Després d’eixos anys meravellosos en Brasil, es va traslladar a Europa en l’any 2013. En el club blaugrana va guanyar un triplet continental en l’any 2015, any en el qual va quedar tercer en la Pilota d’Or. Un any després va guanyar el doblet nacional guanyant lliga i copa formant un gran atac amb Messi i Suàrez.

Després d’aconseguir treure el seu millor nivell va ser traspassat al PSG per la gran quantitat de 222 milions. En aquests anys no ha fet coses molt importants perquè ha passat molt de temps en la grada lesionat o jugant a un nivell molt baix. L’únic destacable és que va arribar a la final de la copa d’Europa.

En la seva selecció (Brasil) ha aconseguit guanyar uns Jocs Olímpics en l’any 2014 i també ser un dels millors jugadors que han tingut mai.