EL MADRID TORNA AL TRON

El Reial Madrid fa un cop a la lliga guanyant el clàssic 3-1 i el Liverpool torna a ser el mateix guanyant el City.

A la Premier League l’ United punxa contra el Newcastle amb un 0-0 amb el United guanyant de sobres la possessió i van tenir molts trets però no els van saber aprofitar .El Liverpool guanya el City amb una espectacular assistència d’Alisson i un control inexplicable de Salah que per un 1 -0 amb gol de Salah al 76 amb una assistència espectacular li va fer mig gol i l’Arsenal guanya amb un solitari gol de Saka.

A la Sèrie A, l’Inter guanya el Salernitana 2-0 amb un gran Barella que va fer un gol i una assistència. El Nàpols remunta un partit amb un gol d’Oshimen i la Juve guanya amb un gol de Vlahovic. El Milà guanya 2-1 amb el gol de Tonali al 81.

El Bayern arrasa el Friburg 5-0 i l’Union Berlin guanya 2-0 al Dortmund amb una errada de Kobel. L’Eintracht passa davant del Leverkusen i li guanya 5-1.

A la lliga Santander es va jugar el clàssic i el Madrid -com no-, va passar per davant el Barça i li va guanyar 3-1 amb un Valverde increïble. L’Atlètic va guanyar 1-0 amb un gol solitari de Griezmann.

A la Lliga 1, el PSG guanya amb un 1-0 el Marsella amb gol de Neymar i el Lyon torna a punxar per sisena vegada consecutiva amb un 3-2 .

Álvaro Reyes i Víctor Rodríguez. 3er B.