Galetes casolanes saludables

Arran del post Què li pose en l’esmorzar? en el qual el dia dels dolços, galetes i brioixeria apareixia “galetes casolanes de plàtan i avena”, molts alumnes van demanar que els ensenyàrem a fer aqueixes galetes.
La recepta original és la de la imatge de l’esquerra (fes clic per a ampliar-la). No obstant això, més a baix us expliquem com afegir-li també ou i us posem les imatges pas a pas perquè les feu a casa.

Recorda fer-les sempre amb l’ajuda d’un adult i escriu-nos per a explicar-nos què tal et van eixir!

Ingredients per a fer unes 10 galetes:
– 1 plàtan.
– Flocs d’avena (una tassa o got de 250 ml).
– 1 ou.
– 2 unces de xocolate amb més del 75% de cacau (nosaltres usem 85%).
– Anous.

Preparació

  1. Pica un plàtan amb la forqueta.
  2. Aboca els flocs d’avena.
  3. Bat un ou i afig-lo a la mescla.
  4. Remou tot molt i molt bé. Això costarà una mica. Sigues pacient.
  5. Precalfa el forn a 180 °C.
  6. Mentre esperes, trosseja les unces de xocolate i afig-ho a la mescla.
  7. Remou una altra vegada perquè tot quede ben mesclat.
  8. Agafa porcions de massa, dona’ls forma i posa-les en la safata del forn.
  9. Corona-les amb fruita seca.
  10. Enforna-les 12-14 minuts fins que estiguen daurades.
  11. Trau-les i deixa que es refreden.

Passa el ratolí per damunt dels números per a veure les fotos.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ja les tenim llistes per a portar-les d’esmorzar al col·le. A gaudir-les!

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies