Xarrades d’Alimentació en 5é i 6é

Aquests dies, l’alumnat de 5é i 6é està rebent unes xarrades sobre alimentació i, concretament hem aprés moltes coses sobre el sucre. El contingut de les xarrades podeu llegir-lo ací. La idea ha sigut identificar els aliments que tenen sucre naturalment presents, com la fruita, i aquells que tenen sucres afegits o lliures que no són saludables.

Ha sigut molt enriquidor i han hagut moltes preguntes i interés. Continuarem fomentant l’alimentació saludable! En la secció d’alimentació, teniu molta informació útil que podeu llegir.

Read more

Carnestoltes tercer de primària.

La setmana del 13 de febrer al 16 de febrer vam celebrar carnestoltes al col·legi. De dilluns a dimecres ens vam posar les consignes: calcetins diferents, alguna cosa al cap i finalment pijama. El 16 de febrer celebrem la festa de carnestoltes. El tema era “Els anys 70” i el segon cicle va triar “Els Hippies”. Ens ho passem genial!

Read more

La Família Addams se’n va de carnestoltes!

Dijous passat 16 de febrer vam celebrar el carnestoltes en el col·le i el 1r cicle ens vam disfressar de la Família Addams. Ens ho passàrem molt bé i a més a més,  guanyàrem el concurs de balls i ens emportarem una tauleta per a cada classe. Enhorabona xics i xiques!

Read more