Excursió al centre d’Elx.

L’alumnat de primer cicle ha realitzat una xicoteta ruta pels carrers més històrics del centre d’Elx, on han pogut observar detalls específics de la ciutat en la qual viuen. A més, van tindre l’oportunitat de gaudir de temps de joc al parc. Ho passem en gran!

Read more

Excursió dels quarts al parc de trànsit.

L’alumnat de quart curs va visitar les instal·lacions del parc de trànsit. Van rebre una xarrada molt interessant sobre les normes de circulació amb bici i després van poder posar en pràctica el que van aprendre en el circuit amb les bicis.

Com les dues habitacions no van poder realitzar l’activitat alhora es va visitar el parc municipal on els alumnes van esmorzar i van jugar.

Read more

Eixida al teatre La Carreta.

Mowgli ens ha esperat en el teatre!Les eixides al teatre permeten als xiquets submergir-se en un món de fantasia i creativitat, on poden explorar emocions, històries i personatges diversos. Per això, des del cicle d’infantil, hem volgut tractar eixes habilitats a través de l’eixida al “teatre de la carreta”. Us deixem unes imatges del dia!

Read more

Fira de la tardor en infantil.

Benvolguda tardor!

Els fruits que dona la tardor, les fulles que cauen dels arbres, entre altres motius, ha portat a l’equip d’infantil a organitzar la gran “fira de la tardor”. Es tracta d’un moment que compartim amb les famílies, per això, es van crear 4 llocs.
En els diferents llocs trobàvem fruites característiques de la tardor, pintacarás, suc de taronja i un taller de corones.

Hem gaudit molt l’activitat. Ací deixem unes fotos.

Read more

Excursió de 5é i 6é a Castalla

L’alumnat de 5é i 6é ha anat de senderisme a Castalla. Allí hem pogut gaudir i aprofitar tots els beneficis de la naturalesa, observant i contemplant la quantitat de plantes que hi havia al nostre voltant. Hem esmorzat en una pineda per a respirar aire pur.

Read more

Excursió de 6é a la Ciutat Esportiva d’Elx

L’alumnat de 6é ha realitzat una excursió a la Ciutat Esportiva, allí han gaudit de la campanya “coneix el duatló”. Esta campanya consisteix en la mescla de dos esports: la bicicleta i la carrera a peu. A més, hem pogut practicar l’escalada i realitzar jocs lúdics com el “pitxi” o el “cementeri”.

Read more