Enhorabona al nostre equip de la lliga de debat!

Al nostre centre estem d’enhorabona! El grup de debat Victoria Kent ha eixit guanyador de la fase local de la Universitat Miguel Hernández, dins de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives d’universitats en la seua edició 2024, que es va celebrar durant els dies 1 a 3 de febrer en tres intenses i emocionants jornades de debat en llengua valenciana entre 16 equips de 13 instituts de la província d’Alacant. 
L’equip, format per Hugo, Fran, Sofía, Mario, Ayla, Marco, Leo i Marcos, anirà a la fase final interuniversitària que s’organitzarà a la universitat Jaume I, en Castelló, el pròxim 17 a 19 d’abril, on competirà al més alt nivell amb equips de debats representants de totes les universitats de l’àmbit lingüístic català (Comunitat Valenciana, Illes Balears, Catalunya, Aragó, Andorra, França i Itàlia). 
Esperem que aquest èxit de les nostres estreles de l’oratòria valenciana servisca per continuar animant a l’ús desacomplexat del valencià entre la nostra joventut. Com han demostrat aquests xiquets, el valencià és una llengua rica, complexa, bonica, divertida, antiga i moderna, àgil, potent, diversa, sonora, suau i dolça, amable, i per descomptat eloqüent.
De nou, la més efusiva de les felicitacions de tota la comunitat VK als campeons!