Premis literaris AMIC-Ficcions. Enhorabona!

El concurs literari AMIC-Ficcions ha realitzat l’entrega de premis del País Valencià aquest 18 de maig de 2023. Dels 1.205 participants del territori valencià, la història de Sofía Muran Trus, de l’IES Victoria Kent d’Elx, ha estat guardonada amb el Premi a la Millor Història del País Valencià i d’Alacant.

La història guanyadora ha estat presentada sota el pseudònim Miau, amb el relat titulat “Holodomor”, mereixia la primera posició del País Valencià, d’entre els 1.205 participants, per “un relat que captiva amb habilitat la tensió i l’emoció d’una situació perillosa. La descripció dels pensaments i sentiments del protagonista ajuda a establir una connexió profunda amb el lector i a sentir empatia pels personatges. L’autora tracta de manera efectiva temes complexos que conviden a reflexionar i aprofundir en la lectura”.

També s’ha premiat a Guillermo Lorenzo Tribaldos, de l’IES Victoria Kent d’Elx, sota el pseudònim GuilleLoren, amb el relat “Artús i el presoner”, per “un relat amb un estil descriptiu i visual, que permet al lector imaginar l’entorn i la situació. S’aprecia una bona construcció de la trama i una atenció als detalls que enriqueixen la història i t’endinsen a un text ple d’elements típics del gènere, com la presència de cavallers, misteri, aventura i perill constant”.

https://www.amic.media/noticia.php?id=7886