LLIGA DEBAT ACTÍVATE

El divendres passat 28 d’abril el nostre grup de debat del Victoria Kent, format pels alumnes Hugo Martínez, Aitana Hernández y Francisco Alfaro, tingueren una altra brillant participació en un torneig intercentres. 

En aquesta ocasió fou a la UA, en la Lliga de Debat Escolar Sènior, organitzada per la Fundació Actívate, on van participar un total de 10 equips de 7 centres. El nostre va ser l’únic centre públic entre un nodrit conjunt de centres privats i concertats de la província d’Alacant. Doncs bé, els nostres companys van guanyar tres debats de tres, allò que ens va col·locar de sobte en cinquena posició després de tres jornades, de les quals només vam participar en la tercera i última. 

Els nostres alumnes, autèntics Cicerons i Demòstenes redivius, prometen un futur d’Obames i Pankhursts per a la nostra comunitat, en una activitat nova per a nosaltres que esperem que s’estenga i popularitze, per la seua importància professional i vital per als ciutadans que han d’eixir d’aquestes aules en els propers anys i dels quals aquests tres són els pioners. 

Enllaç de la classificació de la Lliga: 

https://www.fundacionactivate.org/torneo-debate/liga-debate-eso/liga-debate-escolar-alicante-2/