VIATGE A BRUSSEL·LES (PARLAMENT EUROPEU)

El mes de desembre, del 10 al 13, un grup d’alumnes de 2n de batxillerat

acompanyats pels professors Israel Hurtado Martínez i Álvaro Valls Tur han realitzat un viatge a Bèlgica, amb base en Brussel·les. Vàries han sigut les ciutats visitades com Gant, Bruges, Anvers, Mechelen on van poder contemplar i conéixer els diferents mercats ambulants de Nadal, les ciutats, la seua cultura i gastronomia, etc.

El viatge tenia com a objectiu conéixer el Parlament

Europeu amb seu a Brussel·les. Una xarrada explicativa, en este, a càrrec del departament de visites del Parlament, ens il·lustre de de com és el seu funcionament, la formació de la UE, candidats a la seua integració i els reptes presents als quals s’enfronta. Després de visitar l’hemicicle es va tindre  l’oportunitat de dirigir-nos al Parlamentarium, un centre de visitants on amb una guia multimèdia es va explicar  les diferents etapes cap a la cooperació europea, com funciona el Parlament Europeu i el que fan els seus diputats per a respondre als desafiaments de hui.

Per a conéixer millor l’O.E. també es va visitar la Casa de la Història d’Europa que ens va transportar en un viatge per la senda de la història del continent, confrontant-lo davant el seu futur. En este recorregut van repassar tots els esdeveniments que han marcat  al nostre continent.

Igualment es va tindre l’oportunitat de recórrer els principals monuments dels països membres de li UE en Mini Europa.

Un viatge molt gratificant per tots els nous coneixements adquirits.