ORIENTACIÓ

Nous Cicles Formatius per a Elx

20 de febrer de 2017
Publicado en

L’IES Sixto Marco ha sol·licitat per al curs que ve un Cicle Superior d’Energies renovables i l’activació del Cicle Superior d’Assistent a la Direcció, antic Cicle Superior de Secretariat.

NOTICIAINFORMACION f0a7c

Banc d’exàmens de les Proves d’Accés a la Universitat (P.A.U.)

22 de maig de 2014
Publicado en

La Universitat Miguel Hernández d’Elx anuncia la creació del Banc d’exàmens de les Proves d’Accés a la Universitat (P.A.U.) dins del canal YouTube de la universitat: http://bancdelaselectivitat.edu.umh.es/

 

Aquest banc d’exàmens posa a disposició de l’alumnat de 2n de Batxillerat en general i, en particular, a aquelles persones que es presenten a les P.A.U., la resolució dels exàmens proposats en les convocatòries ordinàries i extraordinària del curs acadèmic 2012 – 2013, realitzades en els mesos de juny i juliol, respectivament, en la Comunitat Valenciana. L’examen proposat en cada convocatòria consta de dos opcions (A i B) la resolució del qual es presenta en sengles vídeos.

 

  La resolució de cada una de les propostes d’examen que conté aquest banc d’exàmens ha sigut realitzada per professorat especialista en la matèria de P.A.U. en la UMH. En algunes assignatures, la correcció de les propostes d’examen ha sigut realitzada per una comissió de professorat de secundària amb àmplia experiència docent i que han actuat amb assiduïtat com a vocals correctors de l’assignatura corresponent en les P.A.U.

 

 Aquest banc d’exàmens pretén ser una ferramenta al servei de l’alumnat que es prepara per a les P.A.U. en el seu procés d’aprenentatge. Com s’indica en els vídeos continguts en aquest blog, la resolució de les qüestions i dels problemes que es proposen no ha de ser considerada com l’única possible. En molts casos, la resposta a cada un dels apartats de l’examen pot realitzar-se de forma igualment correcta mitjançant una altra argumentació alternativa.

ORIENTACIONS ACADÈMIQUES

21 de març de 2013
Publicado en

Orientacions acadèmiques per al curs 2013-2014

Si el curs que vé vas a ser alumne del centre, pots trobar informació que t’ajude a triar les diferents opcions als arxius adjunts.

ORIENTACIÓ 1BA A 2BA
ORIENTACIÓ 3ESO a 4ESO
Orientació de 4ESO a Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà

 

Informació d’accés a la Universitat des de CFGS‏

19 de febrer de 2013
Publicado en

El pròxim dia 20 de febrer a les 13:00 en l’Aula d’Usos Múltiples ‘Diego Trigueros’ hi haurà una xarrada sobre l’accés a la Universitat dels alumnes de 2n curs de Cicle Superior.

En l’arxiu adjunt es mostra tota la informació que s’utilitzarà en la presentació.

Informació als cicles superiors per a la PAU 

Ferramenta Gripau. Preparació per a la PAU

19 de febrer de 2013
Publicado en

Des del curs 1993/1994, les universitats valencianes, amb el suport de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, elaborem el Gripau com a suport a tots els centres valencians en què hi ha estudiants que es preparen per a l’accés a la universitat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar al alumnat informació sobre les nostres universitats (plans d’estudis, docència en valencià, beques, serveis, etc.), diversos recursos informàtics en valencià i el Gripau, un material que els permet repassar alguns coneixements de llengua, de terminologia bàsica i de redacció que els ajuden a millorar els seus exàmens i, en concret, l’ús del valencià en les proves d’accés a la universitat.

La seua voluntat és col·laborar amb els centres per millorar la preparació dels alumnes i oferir-los informació sobre els recursos formatius que trobaran en les universitats valencianes. El Gripau no és un manual ni pretén suplir la formació acadèmica programada; de fet, són unes recomanacions estilístiques i lingüístiques que no sempre figuren en els temaris.

http://www.gripau.eu/

  • Servei de Política Lingüística de la Universitat de València
  • Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València
  • Servei de Política Lingüística de la Universitat d’Alacant
  • Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I
  • Unitat de Cultura, Extensió Universitària i Promoció Lingüística de la Universitat Miguel Hernández d’Elx
  • València, Alacant, Castelló de la Plana i Elx, 20 de febrer de 2013