El secret de Marrowbone

Després de la mort de la seua mare, quatre germans decideixen amagar-se en una granja abandonada per a protegir-se i evitar que els separen. Prompte descobriran que Marrowbone amaga un fosc secret entre les seues parets.

Jack, Jane, Billy i Sam són quatre germans molt units. Amb la defunció de la seua mare, els germans temen que els separen i opten per amagar-se en una granja abandonada, buscant d’aquesta forma poder viure en el seu món, sota les seues pròpies regles i no sota les quals dicta la societat. El problema sorgirà quan en la misteriosa granja comencen a descobrir que no tot és el que sembla. Les parets amaguen un ombrívol secret del qual no podran escapar.

Una novel·la plena d’intriga, intensa i que aconsegueix que el lector estiga expectant en tot moment.

NOVETAT A LA NOSTRA BIBLIOTECA! VINE A LLEGIR-HO!