INFOGRAFIA ESPAIS VIUS

 

 

 

PROJECTE ESPAIS VIUS

Estem d’enhorabona!! Han seleccionat el nostre centre per a rebre una dotació econòmica pel projecte “ESPAIS VIUS”. Revitalitzem els espais per millorar el benestar, l’aprenentatge i la convivència a la convocatòria dels Projectes d’Investigació i Innovació Educativa (PIIE).

Ens han concedit per al present curs, una quantia de 2587,42 € per a emprar en la ficada en marxa del projecte i compra de materials, una de les quantitats més altes atorgades als centres educatius a la modalitat de PIIE pel que sentim una gran satisfacció i més, perquè la gran majoria de centres participants són CEIP la qual cosa aporta un valor afegit al nostre centre. Com ja sabeu, es tracta d’un projecte amb una inversió econòmica i humana important que implicarà el disseny i l’aportació d’elements nous als espais del centre, major presència de plantes i arbres així com la posada en marxa d’activitats durant el temps de pati.

A hores d’ara hi ha un equip docent treballant directament en l’arrancada d’aquest projecte i, pròximament, ens posarem en contacte amb les famílies per a participar-hi, ja que sou part imprescindible del projecte.

Vos deixem el vídeo presentació del projecte i una infografia explicativa.

Enllaç al vídeo:   https://drive.google.com/file/d/1A84GNvBkkwVUcmv4uU1BEJIbALFb_G6t/view?usp=sharing