Visita a l’Escola de Negocis EDEM i a Lanzadera, Incubadora d’empreses.

Dimecres 17 de gener, l’alumnat de les matèries d’Economia i Emprendiment, d’Economia i d’Empresa i Disseny de Models de Negoci, va visitar MARINA D’EMPRESES, iniciativa creada i impulsada per Juan Roig, president de Mercadona, que inclou l’escola de negocis EDEM, LANZADERA i ANGELS.

Primerament, l’alumnat va participar a una activitat d’emprenedoria en la qual fixant-se en determinades activitats com ara l’esport, anar de tendes, la restauració i el turisme, havien de pensar en un problema al qual s’havien enfrontat mentre gaudien d’alguna d’elles i proposar una solució en forma de producte o servei, prototipant-lo amb peces de lego. Increïble la creativitat del nostre alumnat!

Una vegada acabada l’activitat i després d’explicar-nos tota l’oferta formativa d’EDEM, ens vam dirigir a LANZADERA, un projecte de recolçament a persones emprenedores perquè aquestes puguen crear empreses eficients aportant valor a la societat. Per últim ens van explicar en què consisteix ANGELS, societat d’inversió que inverteix en startups de l’entorn de MARINA D’EMPRESES.

L’alumnat i el professorat vam gaudir moltíssim de la visita per tot el que allí vam descobrir, a la qual cosa va contribuir també l’agradable entorn en el que es troben situades les instal.lacions i aquestes en sí.

Moltes gràcies a l’alumna d’EDEM, Ainhoa Beneyto, per fer de nexe entre el nostre institut i l’escola de negocis i a Laura Portalés per acompanyar-nos durant tota la visita.