Aplicacions mòbils amb App Inventor

Des de l’assignatura de Programació, Robòtica i Intel·ligència Artificial de 3er d’ESO i Informàtica de 4t d’ESO, vam estar treballant durant tot el primer trimestre en la programació per a dispositius mòbils utilitzant l’eina del MIT App Inventor.

App Inventor és una plataforma que serveix per a la creació de software per al sistema operatiu Android que utilitza un llenguatge de programació visual mitjançant blocs.

App Inventor. Aplicaciones para Android | La Casa Encendida
Interfície d’App Inventor

L’objectiu final ha sigut la creació d’aplicacions mòbils per grups, amb l’objectiu de presentar-les al concurs organitzat per l’EPSA (Campus UPV d’Alcoi) que se celebrarà en març de 2023. Algunes de les aplicacions que hem presentat són les següents:

Sorpresa nocturna

App basada en una scape room, on l’usuari haurà de superar una sèrie de proves per poder escapar.

Malalties mentals

App dedicada aprendre sobre les malalties mentals més importants amb informació i un test final per poder comprovar si s’han entés els continguts.

Mapes

App per estudiar els mapes de rius d’Espanya, països europeus i comunitats autònomes.

Formulia – MRU/A

App que resol problemes de física d’MRU (moviment rectilini uniforme) i MRUA (moviment rectilini uniformement accelerat).

L’apocalipsi climàtic

App que t’endinsa dins d’una aventura on hauràs de superar uns reptes per poder salvar l’humanitat de la deforestació i el desgel.

Cultura Peliculera

App que et posa a prova sobre els teus coneixements sobre el cinema. Diferents nivells de dificultat que augmenten segons vas responent.

SK Test

App amb preguntes sobre cultura general.