Benvinguda CURS ACADÈMIC 23-24

Estimades famílies.


En uns dies comencem un nou curs acadèmic, l’estiu de segur ha estat un temps de descans i de compartir en familia i amics, ara ens posem en marxa amb ganes i energia.
L’inici i benvinguda del curs el farem de forma esglaonada entre els dies 11 i 13 de setembre, seguint el calendari i horari del full annex.
Donant inici a les classes en horari habitual el dia 14 de setembre per a tots els nivells. Els dies d’incorporació esglaonada l’alumnat usuari de transport escolar col·lectiu tindrà el servei disponible, arribant a l’IES a les 10.00 hores i fent l’eixida a les 13.30 hores.

El dia de la benvinguda l’alumnat cal que porte:
➔ Motxilla.
➔ Estoig.
➔ Llibreta o fulls per prendre notes.
➔ Esmorzar i aigua.
➔ FOLRES per al lot de llibres, segons indiquem en full annex.

Recordeu que tenim a la vostra disposició, com a mitjans de comunicació habituals:
● El web de l’institut: https://portal.edu.gva.es/ieslesalfabegues/es/
● Telegram: https://t.me/gvaIESAlfabegues
● Instagram: https://instagram.com/ieslesalfabegues

Per favor, treballeu a casa la necessitat del respecte al professorat i la comunitat educativa, i el reconeixement de la institució educativa com un espai d’aprenentatge.
Recordeu la importància de fer seguiment i col·laborar amb el professorat de les vostres filles i fills, durant tot el curs. És fonamental que tingueu actiu ITACA web família, com a mitjà de comunicació amb el professorat.
Durant el curs 2023-24, assolim el projecte de “Centre lliure de mòbils”, i continuem amb la dinamització dels patis amb el projecte “El Pati de les Alfàbegues”. Us demanem col·laboració amb la conscienciació de no fer ús de cap aparell electrònic dins del espai de l’IES Les Alfàbegues.


Quedem a la vostra disposició.
Salutacions cordials.
Equip Directiu IES Les Alfàbegues.
Bétera, 31 d’agost de 2023.