Acomiadament curs 22-23

Estimades families.
A partir del 31 de juliol el centre romandrà tancat fins el dia 01 de setembre de 2023. Us demanem, per favor, esteu connectats a les xarxes de comunicació habituals de l’institut per tal de tindre tota la informació necessària per l’inici del curs 2023-24. A partir de l’01 de setembre de 2023 farem difusió de tot el relatiu a l’inici de curs. Recordeu que tenim a la vostra disposició:

● El web de l’institut: https://portal.edu.gva.es/ieslesalfabegues
● Telegram: https://t.me/gvaIESAlfabegues
● Instagram: https://instagram.com/ieslesalfabegues?utm_medium=copy_link

En document adjunt trobareu informació important sobre el Banc de Llibres.
Des de l’equip directiu i el claustre de l’IES Les Alfàbegues, us desitgem un bon estiu, temps de descans i de compartir amb les vostres filles i fills. Temps de reflexió relatiu a la importància de l’educació i la formació per un futur ple d’expectatives d’èxit.
Com sempre us recordem la necessitat de treballar de manera conjunta en el procés formatiu i educatiu de les vostres filles i fills, la necessitat del reconeixement de l’institució educativa com un espai de respecte i on el professorat és el referent i guia de l’alumnat, on la responsabilitat i l’esforç son l’eix fonamental en aquesta etapa vital del nostre alumnat.

Aprofitem per recordar-vos que continuarem treballant i convivint en un espai lliure de mòbils, el balanç del curs que tanquem ha estat satisfactori en aquest sentit i per tant seguirem donant-li espai a la socialització i l’entreteniment al temps de l’esbarjo, i a la concentració dins de les aules. Demanem la vostra col·laboració per assolir aquesta mesura, que ens afavoreix a totes i tots.

Ara toca descansar i carregar forces per encetar amb il.lusió el curs 2023-24.

Bon estiu!!

Bétera, 31 de juliol de 2023.

Claustre IES Les Alfàbegues.
Equip directiu IES Les Alfàbegues.