Memoria histórica

Ya están disponibles las bases del Concurso de Memoria Histórica y Democrática 2021/22

Como otros cursos, se dirige al alumnado de 1º de Bachillerato. El tema de la presente convocatoria es “LA HUELLA INVISIBLE DE LA GUERRA Y LA RUTA DEMOCRÁTICA INTERCOMARCAL”. Las inscripciones pueden realizarse hasta el próximo viernes 18 de febrero.

Acceso a las bases

L’IES La Hoya de Buñol obté el 1r Premi en la convocatòria de Memòria Històrica als centres educatius de la Diputació de València

El projecte de Memòria Històrica de l’IES La Hoya de Bunyol, que es desenvolupa des de l’any 2017, ha sigut reconegut amb el 1r premi per la Diputació de València a la convocatòria de premis a programes i activitats en l’àmbit de la memòria democràtica, desenrotllats per centres educatius de Secundària i Batxillerat de la província, per al curs
escolar 2020 -2021.

Així s’ha donat a conéixer al Butlletí Oficial Provincial del 25 de febrer, que publica l’Anunci de l’Excel·lentíssima Diputació Provincial de València sobre acord de la Junta de Govern, de 16 de febrer de 2021. Es pot consultar ací.

El premi està dotat amb 8300 €, que es destinaran a la seua totalitat a les activitats del projecte, el qual permetrà la seua continuïtat i creixement els propers cursos.

Felicitem a tota la comunitat educativa de l’IES La Hoya de Buñol per aquesta important notícia, especialment al professorat i alumnat que ha treballat i treballa de valent en aquesta iniciativa. Així mateix, tornem a mostrar l’agraïment a l’Ajuntament de Buñol pel seu suport incondicional des de l’inici del projecte i a la resta d’Ajuntaments de la comarca que hi han col·laborat.

Ací podeu consultar el Portfolio que exposa el projecte.

______________________________________________________________________________________

INSCRIPCIÓ PROJECTE DE MEMÒRIA HISTÒRICA IES BUNYOL 2020-2021

Accés al formulari