RECOLLIDA LOTS XARXA LLIBRES 3R I 4T ESO

Estimades famílies:

Us informem que procedirem a entregar els lots de llibres de la Xarxa llibres dels cursos 3r ESO I 4t ESO. Els dies en què farem el lliurament són dimarts que ve 19 de setembre i el dimecres 20 de setembre, amb el següent horari:

• DIMARTS 19 de setembre: de 17.00 A 19.00 h.

• DIMECRES 20 de setembre: de 17.00 a 19.00 h.

En aquest curs, com a novetat, els llibres es folraran en el centre. Cada família haurà de portar les fundes per a folrar els llibres abans de portar-los a casa, perquè hem detectat que moltes famílies no els folren a pesar que és un requisit per a pertànyer al banc de llibres. No s’entregaran els lots als qui no tinguen els folres.

• Les famílies que tinguen un fill/a en 3a ESO necessitaran nou fundes de 29 cm, una funda de 28 cm i, si a més els seus fills cursen francés, una funda de 30 cm i/o creativitat musical, una altra de 29 cm.

• Les famílies que tinguen un fill/a en 4a ESO necessitaran set fundes de 29 cm, una funda de 28 cm i, a més, depenent de les seues optatives, les següents:

* Biologia i Geologia: 29 cm

* Física i Química: 29 cm

* Economia: 29 cm

* Francés: 30 cm

* Comunicació oral en anglés: 30 cm

• Les famílies que tinguen un fill/a en 3r PDC necessitaran tres fundes de 29 cm i una funda de 28 cm.

• Les famílies que tinguen un fill/a en 4t PDC necessitaran dues fundes de 29 cm i una funda de 28 cm.

Els llibres de BATXILLERAT s’entregaran en el moment en què ens arriben de les editorials. Estem pendents de rebre’ls. Ja us informarem dels dies i l’horari.

Aprofitem l’ocasió per a recordar-los que s’ha de fer un ús responsable dels llibres, la qual cosa implica cuidar-los, no escriure, subratllar ni fer marques en ells, anotar el nom únicament en les fundes i no deixar-los en la classe.

Finalment, les famílies que no han retornat el lot complet del curs passat queden excloses de la Xarxa.

Moltes gràcies per la vostra comprensió. El bon funcionament del banc de llibres només és possible amb la col·laboració de tots.

Una salutació.