CARAVANA SOLIDÀRIA 2022

Benvolgudes famílies,

És ja el cinqué any que a l'IES La Foia d’Elx treballem el nostre projecte solidari i, en col·laboració amb l'Associació Ajuda al Sàhara Occidental, farem una campanya consistent en la recollida d'aliments i productes d’higiene i neteja destinats a la caravana solidària que partirà en abril cap als campaments de refugiats sahrauís en Tinduf (Algèria). És urgent enviar-los oli, sucre, pasta, llegums, conserves i llet en pols, i també tovalloles humides, gel, xampú, sabó, pasta de dents, lleixiu i desinfectants.

Aquesta campanya es desenvoluparà fins al 8 d’abril, i en aquest temps l'alumnat i famílies depositaran els productes que aporten en el lloc que destinarem per a fer-ho a l'entrada principal de l'institut.

A l’institut tenim exemplars impresos d’una obra de Mauro Entrialgo que explica de manera senzilla l’origen del conflicte del Sahara Occidental. Si voleu saber-ne més, podeu descarregar-lo en www.mauroentrialgo.com/Sahara.pdf

Esperem i agraïm per endavant la vostra col·laboració.

 

CARTELL CARAVANA SOLIDÀRIA 2022