PROPERA REUNIÓ D’INICI DE CURS 2020-21 DELS TUTORS AMB LES FAMÍLIES VIA TELEMÀTICA

Estimades famílies

 Portem ja un mes de classes en el curs 2020-201, un curs carregat de novetats en qüestions organitzatives de centre com a conseqüència de la crisi sanitària que estem vivint. En les últimes setmanes, l’equip docent dels seus fills i el personal no docent del centre ha treballat dur per a adaptar instal·lacions, horaris i metodologies amb la finalitat de garantir la salut de tota la nostra comunitat educativa i l’aprenentatge dels seus fills, els nostres alumnes.

En breu rebran, VIA WEBFAMILIA, un comunicat per part dels tutors dels seus fills per a convidar-los a participar en la reunió d’inici de curs que sempre es fa a l’octubre. Aquesta trobada es realitzarà a distància via telemàtica i en ella se’ls informarà de totes les novetats que porta aquest curs acadèmic i podran resoldre els seus dubtes. La seua participació en ella és el primer pas per a estar comunicats i treballar de manera conjunta.

Enguany, més que mai, demanem la seua col·laboració perquè entre tots puguem avançar en l’educació dels nostres joves. Per això, és fonamental que tinguen activada Webfamilia i que redirigisquen missatges d’agenda i comunicats a un correu electrònic que vegen diàriament. De la mateixa manera, parlen amb els seus fills sobre AULES, la plataforma que ja estan utilitzant per a realitzar activitats des de casa i consulten el nostre web per a estar informats de totes les novetats.

 

Agraïm d’avançat la seua col·laboració.