Curs on-line “En família”

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, en el seu afany de dotar a les famílies d’instruments que facilitin la seva labor de prevenció de conductes de risc, està desenvolupant el CURS ON-LINE PER A PARES I MARES: “EN FAMÍLIA: APROFUNDINT” en col·laboració amb la FAD.

El curs on-line d’aprofundiment “En Família” consta de cinc mòduls en els quals es facilitaran, a tots els pares i mares que s’inscriguin, documents, materials audiovisuals, fòrums de consulta i debat, activitats i assessorament perquè millorin les seves capacitats educatives.

Els continguts que s’aborden en aquesta tercera edició d’aprofundiment són:

1. El món emocional en la família

2. Joves, oci i drogues

3. La família davant les noves tecnologies

4. Conflictes, tensions i violència familiars

5. Estrès familiar

“En Família: aprofundint” comença el 7 de novembre i finalitza el 18 de desembre de 2016. Les inscripcions es poden realitzar a partir del 31 d’octubre.

Donat el caràcter gratuït de l’activitat i el gran nivell d’acceptació d’aquest curs, és convenient que ens confirmi el seu interès a participar en el Curs On-line. Per poder atendre la seva sol·licitud el més eficaçment possible li adjuntem la següent Web http://www.aulavirtualfad.org/enfamilia_VALENCIA2.htm.

Departament d’Orientació

I.E.S La Foia d’Elx