RACÓ DE LECTURA

Amb motiu del Dia del Llibre, des de l'IES La Creueta, volem acostar-te al món fascinant i meravellós dels llibres. Les seues històries tan atractives aconsegueixen evadir-nos del moment tan dur que estem travessant i ens introdueixen en històries alegres o llocs llunyans als quals no podem viatjar.

"La pluma es lengua del alma; cuales fueren los conceptos que en ella se engendraron, tales serán sus escritos"

Miguel de Cervantes

NOTÍCIES LITERÀRIES

IVÀN TORNAY PREMIAT AL PREMI SAMBORI

Hui estem d’enhorabona perquè un alumne del nostre centre IES La Creueta ha sigut premiat en el Premi Sambori de Literatura de l’Alcoià i el Comtat dins de la categoria del Segon Cicle de Secundària en la qual participava.

 

Més info.

DOS ALUMNES DE L'INSTITUT FINALISTES AL CONCURS DE "RELATOS CORTOS ..."

Hoy es un día de noticas literarias que siempre nos gusta recibir. Nos han comunicado, desde la organización del Concurso de los Mejores Relatos Juveniles de la provincia de Alicante, que dos de nuestros alumnos han sido seleccionados para la final que se celebrará en septiembre.

Sigue leyendo

PROPUESTAS DEL DEP. DE CASTELLANO

Lecturas recomendables por el Departamento de Castellano.

Sigue leyendo

PROPOSTES DEL DEP. DE VALENCIÀ

Des del Departament de Valencià volem animar-vos a llegir i a fer-ho de totes les formes possibles. Per això, vos deixem tota una bateria de propostes en línea: còmics, contacontes i tallers de poesia, entre d’altres.

Llegir més

PROPOSTES DEL DEP. D'ANGLÉS

En aquests durs moments des del Departament d'Inglés fem una invitació a la lectura.

L'editorial Oxford ens ha proporcionat l'accés a 148 títols, lectures adaptades en aquesta web: www.oxfordlearnersbookshelf.com

Només cal entrar en la pàgina i fer un fàcil registre.

Us animem a tots a llegir.

Read More

PROPOSTES DEL DEP. DE FRANCÉS

Voici quelques livres recommandés pour le département de français

Read More

CONCURS D'ESCRIPTURA

L’IES La Creueta llança el Concurs d’escriptura “Des del confinament”. En el poden participar alumnat i professorat de l’Institut, entregant els seus relats, microrelats, o poemes en qualsevol de les llengües que s’estudien en el centre: castellà, valencià, anglés o francés. La temàtica és lliure.

Anima’t i participa!

Més info.

PROPOSTES EDITORIALS

EDITORIAL EDELVIVES

Ens ofereix l'oportunitat d'accedir a la seua Biblioteca Virtual i gaudir de la lectura de moltes de les obres editades per ella. Només has de registrar-te en la seua plataforma i ja està. Segueix els passos que apareixen a continuació i ja està. És molt fàcil. Anima't!

Read More