Nova Oferta de treball: Agro2agri

L’empresa Agro2agri està buscant un operari per realitzar tasques de manteniment a la seua planta de Montaverner amb les funcions següents:

-Garantir l’execució del manteniment de segon nivell segons el pla establert i registrar-lo al GMAO.
-Assegurar que el GMAO està funcionant segons el procediment establert i que els temps registrats són acords a la realitat.
-Garantir l’execució dels manteniments correctius oberts al GMAO prioritzant segons directrius del client intern.
-Assegurar que el sistema de millora contínua sigui dinàmic i eficaç, implicant-se en la proposta d’accions per millorar els indicadors establerts.
-Proposar idees de millora davant dels problemes que van apareixent en els processos productius relacionats amb les màquines o instal·lacions.
-Liderar grups de millora multidisciplinars per evitar que es tornen a repetir les mateixes avaries.
-Garantir el control de l’estoc de material de manteniment, assegurant un estoc mínim dels consumibles necessaris.
-Mantenir el taller i prestatgeries pertanyents a Manteniment en els estàndards establerts.
-Assegurar la comprovació que la reparació sol·licitada ha estat satisfactòria i que la màquina aquesta funciona correctament.
-Garantir la formació d’operaris de producció davant de possibles ajustaments de les màquines, intentant donar suport amb un procediment operatiu estàndard.
-Responsabilitzar-se de realitzar en el seu lloc un compliment adequat de totes les tasques associades a les Polítiques de Qualitat, PRL, MA, Igualtat i RRHH.

S’ofereix
-Treball estable (contracte indefinit) en una empresa multinacional on poder desenvolupar les habilitats professionals adquirides fins ara.

-Horari a torns.

Els interessats podeu enviar el vostre currículum a: irene.fajardo@agro2agri.com o apuntar-vos a: https://www.infojobs.net/montaverner/maintenance-technician/of-ic119fb956c41b188bde49ed19f0d5e/nv-oAd% t% 7Cios&navOrigen=caAltaInsc%7Cios