INTERCANVI LINGÜÍSTIC I CULTURAL AMB L’IES SINEU DE MALLORCA

Els proppassats 5 al 8 de maig, l’alumnat de 3r ESO va poder gaudir de la segona trobada de l’intercanvi lingüístic i cultural amb l’IES Sineu a la mateixa illa de Mallorca.

Arribaren diumenge a la fira agrícola de Sineu i la resta del dia el passaren amb les famílies. Dilluns van anar a Palma de Mallorca, on van poder visitar la Catedral mitjançant una visita guiada i una gimcana i, a continuació, una passejada pel centre.

Dimarts van recórrer uns dels pobles més bonics de la serra de Tramuntana: Valldemossa i Sóller, on van visitar alguns el seu Jardí Botànic i altres un recorregut pel poble. Van acabar el dia amb un interessant taller d’olis en la tafona ( almàssera)d’aquest poble. Eixa nit, les famílies van oferir un sopar de comiat i es van intercanviar els presents de cadascun dels dos centres participants.

Per acabar l’intercanvi, van visitar la Finca Pública de Son Real, en què es projectaven i s’exposaven els usos agrícoles tradicionals de Mallorca. A continuació, van finalitzar l’excursió amb la caminada fins a la necròpolis de Son Real i ,d’allí, a la platja de Can Picafort. Es van acomiadar amb un gelat per a tothom al centre educatiu