Intercanvi amb l’IES Sineu de Mallorca

Els passats dies de març 10 fins al 13, l’IES Joan Fuster va rebre la visita de l’IES Sineu de Mallorca, dins de les activitats d’intercanvi lingüístic i cultural organitzat pel Departament de Valencià.

Entre les diferents activitats realitzades, van passar un dia de Falles a València ciutat, un recorregut per seu centre històric, així com l’experiència de viure la mascletà de la plaça de l’Ajuntament. Així mateix, vam fer una passejada per l’antic llit del riu Túria, entrada al Gulliver, fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’endemà, van aprofundir un poc més en el món de les falles i van fer una visita-taller molt interessant al Museu Faller de Gandia. El context cultural i històric el va donar la visita guiada al Palau ducal i, per la vesprada, van conèixer els nostres clàssics de la literatura amb una gimcana molt divertida.

Per finalitzar la trobada, dimecres van fer la ruta de les Covatelles ( la Font d’en Carròs) i un dinar de germanor a l’institut mateix. Just abans de pujar a l’autobús per agafar el vol de tornada, es van atorgar els diplomes de participació en la gimcana literària. Tots hi van guanyar!

Des de l’organització agraïm profundament la col.laboració de les famílies, sense la qual l’intercanvi no hauria estat possible. A més, l’empresa Alehop va tindre el detall de regalar una bossa plena dels seus productes per a tot l’alumnat i les professores de l’IES Sineu.