INTERCANVI LINGÜÍSTIC I CULTURAL AMB EIVISSA- IES BALÀFIA

El passat 12 d’abril, l’IES Joan Fuster va començar el primer intercanvi lingüístic i cultural amb un altre centre de llengua catalana, l’IES Balàfia, d’Eivissa.

Van arribar eixe diumenge a migdia, la vesprada del qual van passar amb les diferents famílies corresponents, sense les quals aquest intercanvi no hauria estat possible.

L’endemà, dilluns, i la resta de dies, els vam dedicar a compartir aspectes de la nostra cultura: visita de la València monumental (torres de Serrans, la Llotja i el centre, les Falles i una projecció d’un documental sobre l’Amazones a l’Hemisfèric).

Dimarts acudírem al museu Joan Fuster de Sueca, el qual ens va oferir una visita guiada, una ruta literària per la població i un taller didàctic i artístic sobre un aforisme d’aquest escriptor valencià. A continuació, dinàrem a Gandia i, tot seguit, férem una visita al Palau ducal de Gandia.

Per a finalitzar, dimecres vam gaudir de la natura i l’entorn de la Via verda del Serpis fins a la Fàbrica de l’Infern i ens acomiadàrem tots junts a un bar de Bellreguard.

Una experiència enriquidora per a tothom!