A l’Institut d’Educació Secundària Isabel de Villena, s’ofereix una oportunitat única per a aquells que volen explorar i desenvolupar el potencial creatiu i artístic a través del Batxillerat d’Arts.
Aquest programa no només ofereix un espai per expressar la imaginació i la sensibilitat artística, sinó que també proporciona una sòlida formació tant en aspectes tècnics com en habilitats artístiques.
En aquest ambient, els estudiants tenen la possibilitat de submergir-se en diverses disciplines artístiques, des de la pintura i el dibuix fins a l’escultura, la fotografia, el disseny i els mitjans audiovisuals. La diversitat de matèries i enfocaments permet a cada individu explorar els seus interessos i fortaleses, mentre adquireix les habilitats necessàries per desenvolupar-se al món de l’art i el disseny.
El que és emocionant d’aquest Batxillerat és que no només es tracta d’adquirir coneixements teòrics, sinó d’experimentar, crear i col·laborar en projectes que estimulin la creativitat i fomentin el pensament crític. Els estudiants tenen l’oportunitat de treballar en tallers equipats amb les eines i els recursos necessaris per dur a terme les seves idees i projectes.
A més, el Batxillerat d’Arts de l’IES Isabel de Villena prepara els estudiants per a un ampli espectre de sortides laborals. Des de continuar estudis universitaris a Belles Arts o Disseny fins a incursionar en camps com la publicitat, el cinema, la televisió, el disseny gràfic, l’animació i la il·lustració, les
possibilitats són abundants i variades.
En resum, el Batxillerat d´Arts de l´IES Isabel de Villena és molt més que un programa educatiu; és un espai on els estudiants poden descobrir, cultivar i compartir la seva passió per l’art i el disseny mentre es preparen per a un futur professional en un camp que valora la creativitat i la innovació.