Cartells publicitaris sobre els beneficis del treball en equip

L’alumnat de 1ESO ha estat realitzant una penjada de cartells publicitaris al centre per conscienciar dels beneficis del treball col·laboratiu. Aquest és el resultat d’un xicotet projecte realitzat en l’assignatura de valors ètics a partir d’un REA (Recurs educatiu Obert) del CEDEC, on després d’analitzar els avantatges i desavantatges del treball en equip hem decidit passar a l’acció amb aquesta campanya per convèncer els/les més individualistes. Un dels reptes més importants ha estat el fet de treballar en equip i haver de mantenir-ne la distància, però hem de dir-vos que a més de ser posible, és necessari.

També podeu visitar virtualment els diferents treballs accedint al PADDLET DEL PROJECTE i fer-ne comentaris de les distintes propostes.

Vos recomanem grans dosis de treball en equip, tan per a aquest annus horribilis com per als reptes que ens presenta el futur.

“No disponible en tendes. Existències inesgotables. A l’abast de les butxaques més humils. Les autoritats sanitàries adverteixen dels excelsos beneficis que el consum moderat d’aquest producte pot arribar a produir en persones propenses a l’individualisme”