Alumnat admés en Cicles d’FP Grau Mitjà, Grau Superior i Batxillerat

Des de l’IES IFACH us informem que acaben d’eixir les LLISTES DE LES PERSONES ADMESES en els Cicles de l’FP DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR i BATXILLERAT.

Alumnes de Batxillerat:

  • HEU DE PASSAR PER SECRETARIA PER TAL DE “FORMALITZAR” LA MATRÍCULA COM A MÀXIM EL DIA 28 DE JULIOL. Us recordem que l’horari de Secretaria és de 8:30h a 13:30h.

Alumnes de Cicles Formatius:

  • HEU DE PASSAR PER SECRETARIA PER TAL DE “FORMALITZAR” LA MATRÍCULA COM A MÀXIM EL DIA 29 DE JULIOL. Us recordem que l’horari de Secretaria és de 8:30h a 13:30h.

Llistats Batxillerat:

Llistats de Cicles Formatius:

Ajudes transport escolar i llibres de text (nova informació)

Des de l’Ajuntament de Calp ens informen que s’ha obert el termini per tal de presentar sol·licitud per a aquestes ajudes FINS A L’1 d’AGOST:

  1. Per al transport d’estudiants que cursen estudis FORA DE CALP
  2. Per a la compra de llibres de text i material didàctic a l’alumnat que curse els estudis a l’IES IFACH (sol·licitud individual)

Ajudes transport escolar

A través de la Resolució de l’1 de juny de 2022, DOGV Núm,9356 de 07/06/2022 han eixit les ajudes al transport escolar per a l’alumnat d’ESO i FPB, el domicili habitual del qual, estiga a una distància igual o superior a 3 km del centre educatiu estiga escolaritzat.

La forma de presentació serà:


1. Alumnat que en el curs 21-22 ja la va sol·licitar, en l’aplicació WEB FAMÍLIA hi podrà accedir i descarregar l’esborrany de sol·licitud, que deuran imprimir, signar i presentar.


2. Alumnat que NO la va sol·licitar o es matriculen per primera vegada, deuran presentar l’ANNEX I complimentat i adjuntar la documentació acreditativa: empadronament i rebut d’aigua, llum o telèfon amb una antiguetat inferior a 4 mesos.

El TERMINI DE PRESENTACIÓ tant de l’esborrany com de l’ANNEX I serà abans del 15 de juliol a la Secretaria de l’IES IFACH.

Donació de desfibril·lador (Rotary Club Calp)

Aquesta setmana, el Rotary Club de Calp, va lliurar-nos un desfibril·lador per tal d’aconseguir una major seguretat al nostre espai educatiu. Gràcies a la seua aportació hem pogut fer realitat una necessitat real del nostre Centre. A més a més, el dia 29 de juny s’impartirà el curs de formació que està inclòs en l’adquisició.

Xarxa Llibres (Termini excepcional / Plazo excepcional)

Des de la Comissió de la Xarxa Llibres ens informen que s’obri un termini excepcional els dies 20 i 21 de juny, per a realitzar incidències justificades. Des de les 9:30h fins les 12:30h s’atendran aquestes incidències per part de la Comissió a la Xarxa Aula.

Desde la Comisión de Xarxa Llibres nos informan que se abre un plazo excepcional los días 20 y 21 de junio, para realizar incidencias justificadas. Desde las 9:30h hasta las 12:30h se atenderán estas incidencias por parte de la Comisión en la Xarxa Aula. Saludos cordiales

Inici de curs escolar 2022-2023

El pròxim curs escolar començarà el dilluns 12 de setembre per a l’alumnat.

Convocatòria Extraordinària 1er Cicles Formatius

Els exàmens de la convocatòria extraordinària de 1er de CICLES FORMATIUS (FP BÀSICA i GRAU MITJÀ) es duran a terme els dies 22 i 23 de juny. En el calendari adjunt podeu consultar el dia, hora i lloc de cada prova. Si teniu dubtes sobre els continguts de les proves, poseu-vos en contacte amb el professorat de cada mòdul.

Calendari-Convocatoria-Extraordinaria-1er_2021-2022-1

Concurs de fotografia matemàtica i Open matemàtic

Ahir va tindre lloc a l’IES IFACH el lliurament dels premis del Concurs de fotografia matemàtica i de l’Open matemàtic (Eso / Batxillerat). Els guanyadors han sigut: Janine Elisabeth Cracana i Ionel Cristian Ureche (concurs de fotografia matemàtica); Daniel Pallares De Souza, Hang Lin Chen y Pedro Pérez Prados (ESO) i Sandra Font Ferrer, Lluis Tur Mateu, Bianca Hangaru, Lily Mae Rodríguez Busby, Álvaro Ruíz Cantos, Marta Fernández González, Josep Escortell Tur, Gisela García Martínez, Wael Zerrad Ibn Yerrou (Batxillerat) pel que fa als premis de l’Open matemàtic. Enhorabona a tothom!