ACTIVITATS

Carta Erasmus d’Educació Superior

21 de gener de 2021 | Comentaris tancats a Carta Erasmus d’Educació Superior

La Carta Erasmus d’Educació Superior (ECHE) és una certificació que acredita als centres d’educació superior sol·licitar i poder participar en projectes de mobilitat en el marc del programa Erasmus. Aquesta concessió suposa una gran satisfacció per al nostre centre, ja que d’aquesta manera l’alumnat del cicle superior podrà participar de l’experiència personal i professional que ja gaudeix l’alumnat del cicle mitjà mitjançant el programa Erasmus+.

V Marató d’Astro-Partícules @Gandia-Safor

29 de novembre de 2020 | Comentaris tancats a V Marató d’Astro-Partícules @Gandia-Safor

Del 2 al 4 de desembre tindrà lloc la V Marató d’Astropartícules, que compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).
Aquesta Marató d’Astropartícules es realitzarà a tres instituts de La Safor (IES Gregori Maians, IES Vall de la Safor i IES Veles e Vents) i té com objectiu acostar la investigació més actual en Física d’Astropartícules i Astronomia i Astrofísica a l’alumnat.

Les xerrades i tallers seran impartits per Catedràtics i Catedràtiques, professorat Titular de la Universitat i l’Institut de Fisica Corpuscular (IFIC).

Una oportunitat per acostar la ciència i despertar vocacions científiques.

Podeu consultar l’horari de les jornades al nostre IES.

Reconeixement al poeta Francisco Brines

29 de novembre de 2020 | Comentaris tancats a Reconeixement al poeta Francisco Brines

Hui el director del centre i la cap d’estudis han fet arribar una carta d’adhesió i reconeixement de tota la comunitat educativa del nostre centre educatiu. És un honor per a tots i totes l’atorgament del premi CERVANTES i també recordar una llarga i intensa trajectòria literària.

Jornada de Portes Obertes Virtual

19 de maig de 2020 | Comentaris tancats a Jornada de Portes Obertes Virtual

Entreu a conèixer el nostre centre virtualment!

17 de maig: dia mundial contra la LGTBI-Fòbia

17 de maig de 2020 | Comentaris tancats a 17 de maig: dia mundial contra la LGTBI-Fòbia

Gregori maians i Europa

9 de maig de 2020 | Comentaris tancats a Gregori maians i Europa

El nostre centre porta el nom d’un intel·lectual nascut al nostre poble amb molta relació i algunes coincidències amb Europa:

Dia d’Europa: Inauguració Infopoint Virtual

9 de maig de 2020 | Comentaris tancats a Dia d’Europa: Inauguració Infopoint Virtual

En el dia d’Europa, 9 de maig, ho celebrem com a Escola Ambaixadora del Parlament Europeu amb la inauguració d’un Infopoint Virtual sobre Europa:

Reunions informatives prèvies a les mobilitats

5 de febrer de 2020 | Comentaris tancats a Reunions informatives prèvies a les mobilitats

L’equip Erasmus +  per al KA101 comença les reunions periòdiques per preparar-se per a les mobilitats imminents: tasques abans, durant i després, pressupostos, transport,  hotels, costums al país d’acollida… tot queda aclarit!

Comencem l’aventura Erasmus+!!

28 de gener de 2020 | Comentaris tancats a Comencem l’aventura Erasmus+!!
Comença l’aventura d’Erasmus+ KA101. Des de desembre el nostre projecte “Trabajando la diversidad. Nuevas vías hacia la inclusión” ha començat.
Estem molt il·lusionats amb les properes visites a Polònia, Suècia, Noruega i Itàlia on fer observacions directes i cursos de formació.

Acompanya’ns!