IniciAlternatiu

Unió Europea

Fons Social Europeu
El FSE inverteix en el teu futur

Design for Change

School Challenge
2016 - 2017

Coneix el nostre centre!!!

Arranjaments florals FPB Jardineria

Per salelles_jua | 18 de febrer de 2021

L’alumnat d’FPB de Jardineria ajudant a fer un centre més bonic i colorit amb arranjaments florals.

Xerrada sobre la UE

Per salelles_jua | 16 de febrer de 2021

Xerrada amb l’alumnat de 1r de batxillerat i 3r d’ESO per part d’Europe Direct valència.

Inauguració de l’aula Charles Darwin

Per salelles_jua | 12 de febrer de 2021

12 de febrer de 2021, dedicar una aula del centre a un científic com Charles Darwin en el seu dia és per nosaltres doblement especial: Per una banda, per la seua extraordinària aportació a la història de la ciència. Per una altra, perquè estem complint amb un dels desitjos del nostre company Salvador Mont, evolucionista … Llegiu més Inauguració de l’aula Charles Darwin

Inauguració de l’aula Ada Lovelace

Per salelles_jua | 11 de febrer de 2021

En el dia Internacional de la Xiqueta i la Dona en la Ciència dedicàrem una de les aules del centre a Ada Lovelace, considerada la primera programadora de la història. Per conèixer una mica més la vida i obra d’Ada, hem preparat aquesta presentació:

Escape Game pel Dia Internacional de la Xiqueta i la Dona en la Ciència

Per salelles_jua | 11 de febrer de 2021

Al llarg d’aquesta setmana el nostre alumnat ha estat resolent una missió, preparada des del departament d’orientació del centre, rescatant les aportacions de grans dones científiques per poder salvar la humanitat! I ho han aconseguit!!!

Dia de la Pau

Per salelles_jua | 28 de gener de 2021

Els alumnes de 2n d’ESO de l’optativa de Robòtica han estat programant en Scratch animacions pel Dia de la Pau.

Orientació IES Gregori Maians

Per salelles_jua | 28 de gener de 2021

Posem un Padlet amb un recull d’enllaços i informacions útils per l’orientació a futurs estudis i laboral.

FPB Jardineria fa el centre més agradable!

Per salelles_jua | 28 de gener de 2021

L’alumnat d’FPB de Jardineria ha decorat amb plantes i flors la zona de co-working del centre. Gràcies i enhorabona, artistes!

Carta Erasmus d’Educació Superior

Per salelles_jua | 21 de gener de 2021

La Carta Erasmus d’Educació Superior (ECHE) és una certificació que acredita als centres d’educació superior sol·licitar i poder participar en projectes de mobilitat en el marc del programa Erasmus. Aquesta concessió suposa una gran satisfacció per al nostre centre, ja que d’aquesta manera l’alumnat del cicle superior podrà participar de l’experiència personal i professional que ja gaudeix … Llegiu més Carta Erasmus d’Educació Superior

Informació COVID19: Confinament Grup 2n Batxillerat B

Per salelles_jua | 16 de gener de 2021

INFORMACIÓ COVID19: Grup 2n Batxillerat B confinat Hui ens han comunicat tres casos positius en el grup-classe de 2n batxilerat B, amb la qual cosa comuniquem que, momentàniament, aquesta classe queda totalment confinada i tancada presencialment. L’alumnat del grup ha d’esperar comunicació del centre educatiu per realització de prova PCR.  

Informació: Ús instal·lacions esportives municipals

Per salelles_jua | 11 de gener de 2021

A partir de demà, dia 12 de gener, i després d’acordar les mesures sanitàries entre l’Excm. Ajuntament d’Oliva i l’IES Gregori Maians, se reinicien les CLASSES dels grups de Grau Mitjà i Grau Superior de FP d’Educació Física a les INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS.

Informació COVID19: Alumnat d’altres localitats

Per salelles_jua | 6 de gener de 2021

INFORMACIÓ COVID19 Atesa la situació de confinament perimetral d’Oliva, l’alumnat que ve d’altres localitats ha d’acreditar la seua situació amb un certificat o carnet d’estudiant. L’alumnat que ho necessite, o bé passa per Secretaria o bé envia a 46005934@gva.es sol·licitud indicant adreça email de resposta.

Reinici activitat lectiva

Per salelles_jua | 6 de gener de 2021

BON ANY! Recordem que davant la fi de les vacances de Nadal, i el reinici de les classes el proper dijous, 7 de gener, les mesures sanitàries que hem de continuar aplicant: Els/les alumnes han de vindre al centre amb la prova de temperatura, i en cap cas assistir si mostra qualsevol símptoma. Cal portar … Llegiu més Reinici activitat lectiva

V Marató d’Astro-Partícules @Gandia-Safor

Per salelles_jua | 29 de novembre de 2020

Del 2 al 4 de desembre tindrà lloc la V Marató d’Astropartícules, que compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT). Aquesta Marató d’Astropartícules es realitzarà a tres instituts de La Safor (IES Gregori Maians, IES Vall de la Safor i IES Veles e Vents) i té … Llegiu més V Marató d’Astro-Partícules @Gandia-Safor

Reconeixement al poeta Francisco Brines

Per salelles_jua | 29 de novembre de 2020

Hui el director del centre i la cap d’estudis han fet arribar una carta d’adhesió i reconeixement de tota la comunitat educativa del nostre centre educatiu. És un honor per a tots i totes l’atorgament del premi CERVANTES i també recordar una llarga i intensa trajectòria literària.

Positiu Covid-19 en 1r ESO

Per salelles_jua | 24 de novembre de 2020

El passat 24 de novembre es va rebre al centre notificació d’un cas positiu en Covid-19 en un grup de 1r ESO, es van posar en marxa les mesures i els protocols corresponents, sense cap novetat ressenyable. Carta a Direcció des dels Serveis Sanitaris. Carta enviada a les famílies des dels Serveis Sanitaris.

PROVES HOMOLOGADES NIVELL A2 LLENGÜES ESTRANGERES

Per salelles_jua | 15 de novembre de 2020

Proves homologades per l’obtenció del Certificat de Nivell Bàsic A2 en llengües estrangeres. Requisits: Alumnat matriculat en un centre educatiu. 16 anys complits l’any natural en que es realitza la prova. Inscripció a les proves: A secretaria del centre, entre els dies 16 de novembre i 16 de desembre. Més informació sobre les proves, amb … Llegiu més PROVES HOMOLOGADES NIVELL A2 LLENGÜES ESTRANGERES

SELECCIÓ DE PROFESSORAT ESPECIALISTA EQUITACIÓ: Llistat admesos/exclosos

Per salelles_jua | 15 de novembre de 2020

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ DE PROFESSORAT ESPECIALISTA Per a impartir el mòdul de «Conducció de grups a cavall i atenció a equins bàsics» del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de la Família Professional d’Activitats Físiques i Esportives. Llistat de sol·licituds admeses i excloses.

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ DE PROFESSORAT ESPECIALISTA PER EQUITACIÓ

Per salelles_jua | 3 de novembre de 2020

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ DE PROFESSORAT ESPECIALISTA Per a impartir el mòdul de «Conducció de grups a cavall i atenció a equins bàsics» del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de la Família Professional d’Activitats Físiques i Esportives. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS I DOCUMENTACIÓ: ENTRE ELS DIES 2 a 6 DE NOVEMBRE DE 2020, directament a la secretaria … Llegiu més PROCEDIMENT DE SELECCIÓ DE PROFESSORAT ESPECIALISTA PER EQUITACIÓ

Calendari Escolar curs 2020-21

Per salelles_jua | 4 d'octubre de 2020

Per descarregar una còpia del calendari cliqueu ací.