PRIMER INTERCANVI ESCOLAR PROJECTE ERASMUS+ “NATIONAL PRIDES IN A EUROPEAN CONTEXT” del 19 al 21 de febrer a ORIOLA

Aquesta setmana pròxima, del dimarts 19 al dijous 21 de febrer, el nostre centre, l’IES Gabriel Miró d’Oriola, acollirà el primer intercanvi escolar del projecte Erasmus+ “National Prides in a European Context”. Un total de 25 estudiants i 10 professors/es ens visitaran des d’Hongria, Islàndia, Polònia, Itàlia i Letònia. Els 25 estudiants europeus s’allotjaran en cases d’estudiants de 4º d’ESO i 1º de Batxillerat de l’IES Gabriel Miró d’Oriola.

L’objectiu d’aquest intercanvi és donar a conèixer el patrimoni al voltant del nostre centre, per al que s’ha elaborat una agenda repleta d’activitats i visites culturals a Oriola, Cartagena, Murcia, Elx i Alacant.

Durant les visites l’alumnat participant tindrà que fer una recopilació de fotos i vídeos per a, després, en grups de 10 estudiants de les 6 nacionalitats, preparar una presentació-resum de la trobada amb la ferramenta on line Genially. S’adjunta agenda de la trobada per a més detall.

Des de setembre, un grup de 13 professors/es del nostre centre ha estat  treballant de forma continuada en la participació d’aquest projecte i en la preparació de la trobada, la qual pensem que va a ser una experiència molt enriquidora per a tots/es i sobre tot per als 25 estudiants de l’IES Gabriel Miró, els quals conviuran amb altres 25 estudiants europeus, utilitzant com a llengua de comunicació l’anglés i aprenent del patrimoni al seu voltant utilitzant ferramentes d’aprenentatge online.

L’equip Erasmus+ escolar de l’IES Gabriel Miró vol agrair a la regidoria de turisme de l’Ajuntament d’Oriola la col·laboració oferida en aquest projecte. Tanmateix, també agraïm a l’AMPA de l’IES Gabriel Miró tot el seu recolzament.

Agenda del encuentro en España