LLISTA PRESELECCIONATS 2º INTERCANVI ESCOLAR EN PALERM (ITÀLIA) DEL PROJECTE ERASMUS+

Després del primer intercanvi escolar del projecte Erasmus+ “National Prides in a European Context” que ha tingut lloc en Oriola durant la setmana passada, continuem coneixent patrimoni europeu en Palerm (Sicília), de l’1 al 3 d’abril de 2019.

Us passem el llistat adjunt d’estudiants i professorat preseleccionats del nostre centre per a aquest pròxim intercanvi en Itàlia. També adjuntem un document d’autorització paterna i un altre de compromís de participació, que deuen ser emplenats i tornats firmats pels preseleccionats amb data límit aquest dijous 28 de febrer. (Entregar a la professora Ángeles Plana durant el primer esplai del dijous)

També us adjuntem informació del patrimoni a visitar en Sicília i del centre educatiu en Palerm que ens acull.

Abans de l’intercanvi d’Itàlia es convocarà una reunió amb les famílies de l’alumnat seleccionat definitivament per a donar una informació més detallada d’aquest intercanvi.

Enhorabona a les persones preseleccionades!

Equip Erasmus+